Ново йога студио отвори врати в София. Yoga Vibe San Stefano е четвъртото пространство от веригата след Yoga Vibe East, Yoga Vibe South, Yoga Vibe Center. То е разположено на 600 квадратни метра и има 3 просторни зали, създаващи усещане за спокойствие и хармония. Всяка от залите носи името на една от трите стихии – Огън, Земя и Вода.

Идеята и реализацията на проекта са на Нели Насева и Атанасия Желева-Наси. Желанието им било да създадат пространство, в което посетителите да си подарят малко бягство от действителността, да се освободят от стреса и напрежението.

Както в останалите студия, така и тук, интериорът и атмосферата са различни и позволяват на всеки да намери най-подходящото за себе си място.

Философията на Yoga Vibe е да създава модерни пространства, в които се практикува целият спектър стилове и разновидности в йога, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

В  различните центрове на Yoga Vibes практики водят около 100 квалифицирани инструктори. В тях се предлагат и обучителни програми, акредитирани от Yoga Alliance – най-голямата сертифицираща организация. Често се канят и чуждестранни йога инструктори, за да може преподавателите и практикуващите да се докоснат до различни философии и школи.

Предстои откриване и на пето студио с марка Yoga Vibe. То ще е в най-новия и модерен бизнес парк в България – Garitage Park. Скороще стартира и онлайн платформата Yoga Vibe Online, която ще  дава възможност на всеки да практикува йога навсякъде и по всяко време, с любимите си инструктори.

Адрес: Yoga Vibe,  ул. „Сан Стефано“ №22, www.yogavibe.net

Facebook Twitter Google+

0 Коментара