Често дамите си търсят повод, с който да оправдаят нова модна придобивка, смяна на прическа или посещение при любимата си маникюристка. Нищо, че това може да не е съвсем нужно – всяка жена заслужава да се чувства самоуверена и красива в кожата си, а ние ви даваме няколко повода, заради които да смените своя гел лак.

Празниците са винаги изпълнени с емоция и много приятни моменти, споделени с най-близките ни приятели и роднини. Подготовката за такава вечер изисква цялото ни внимание да е насочено към дрехи, грим, гел лак и прочие. Има жени, които трудно  излизат от комфортната си зона и най-често залагат на класиката – визия, която гарантирано ще ги накара да се чувстват красиви. При гел лака положението е сходно – червеният цвят, наред с черното и френският маникюр, са винаги правилен избор, независимо от повода. Но има дами, които обичат да разнообразяват – както с тоалета, така и с гел лака.

За да сте изцяло в унисон със случващото се около вас, вижте идеите ни за празничен гел лак, с които ще оберете много комплименти:

  • Коледа или иначе казано: любимото време от годината! За тези топли семейни празници, за визията на своя гел лак заложете на цветове и картинки, които радват душата ви – снежинки, камбанки, снежни човеци и т.н. Зимата е бяла, но Коледа е много цветна и именно това ви дава възможност да развихрите въображението си до безкрайност. За любителите на по-изчистените нокти – блестящото синьо или тъмночервеното със сигурност ще свършат работа.

  • Хелoуин е единственият ден през годината, който ви дава възможност да изглеждате странно, комично и дори страшно за околните, без това да буди недоумение. Креативността на дамите определено е сред особено развитите им качества, а на Хелоуин всяка от тях може да вкара в действие всичките си дизайнерски заложби, умения и идеи, за да създаде истински впечатляващ костюм. Но за да е пълна картинката, трябва да обърнете внимание и на гел лака. Черното и оранжевото са класическите за този празник цветове, така че няма да сбъркате, ако заложите на тях. Създайте свежа или страшна комбинация и я прокарайте и в гел лака си.
  • Свети Валентин – любов, любов и отново любов – такава е атмосферата на 14 февруари. Подобно на всичко останало на този ден и гел лакът ви трябва да е обсипан със сърца, мили послания, а може дори и нечии инициали.
  • 8 март – За да се чувствате по-различно от обикновено, заложете на по-секси и привлекателен гел лак. Не се притеснявайте да експериментирате с различна форма, ярки цветове или пък нови за вас декорации и камъни – денят е изцяло за вас.
  • Баба МартаЦветовете са ясни, а комбинациите на гел лакове – всевъзможни. Развихрете въображението си и нека Пижо и Пенда се появят на вашите нокти.
  • Лятото и морето са вдъхновение за редица дами. Палми, пясък или “релефни миди”, сътворени от акрил – всичко това се появява върху гела лака на много жени. Жълто, зелено, синьо и розово – от ярко по-ярко, защото лятото е такова – свежо, слънчево и безгранично.
  • 1 юни – Една от най-важните задачи на всеки човек е да запази детското в себе си. Ако вие сте успели да го направите, дайте израз на тази си страна – заложете на бляскавата диамантена серия на прити гел в NAILSBG или пък на цветен брокат и фолио с любима щампа.
  • Вашият рожден ден – това е един от любимите празници на всеки човек. За да се чувствате специална, единственият ни съвет тук, е да съобразите гел лака си изцяло с вашите предпочитания. Заложете на нещата, които харесвате и се чувствайте добре в кожата си – това ще се отрази и на външния ви вид.
  • Работна вечеря – Колкото и да не ни се иска да го признаем, всеизвестната на всички фраза, че “по дрехите посрещат…” е в голяма степен вярна. Именно за това немалко места изискват дрескод и спазване на определен етикет. За да отговаряте на поставените ви изисквания, заложете на изчистен гел лак, не претрупвайте нито облеклото, нито ноктите си, защото дори хубавите неща могат да навредят, когато са в повече.
  • Националните празници са повод да покажете своята любов към родината по един доста нестандартен начин, а именно да го изразите чрез гел лак. Българският трибагреник ви дава да творите на воля с цели 3 цвята, а богатата ни култура значително разширява обхвата на възможностите ви.

Колкото и да не ви се вярва, ноктите – наличието или липсата на маникюр, са едно от първите три неща, които всеки човек забелязва в околните. Постоянна жестикулация, която е неизменна част от нашето общуване, ни пречи да ги прикрием, дори когато искаме. Освен в ежедневието си, не забравяйте да се погрижите за своя гел лак, когато има специален повод за това. NAILSBG е мястото, на което може да откриете всичко, което ви е нужно, за да сътворите истински шедьовър върху ноктите си дори у дома.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара