Когато дойде ред за избор на обувки за бременна жена, задачата става с повишена трудност. Това е така, защото от правилния подбор на обувки зависят много фактори, касаещи здравето не само на бременната жена, но и на все още нероденото дете. Те трябва да са с високо качество, удобни и комфортни. Именно затова ние от онлайн магазин Obuvki.bg сме тук, за да ви помогнем в решаването на сложното математическо уравнение.

Кои модели са най-подходящи

Докато чакате най-заветния момент, а именно да зърнете за първи път рожбата си, вие трябва да се грижите за това да се чувствате удобно и комфортно, стъпвайки на земята. Докато бременеете, най-удобно ще се чувствате на ниски или равни дамски обувки за бременни. Съществуват ли други видове, или това е единственият Ви вариант да се чувствате удобно и модерно през 9-те месеца – ще разберете след секунди:

  • Друг много удобен вариант през летния сезон са ежедневните маратонки. Те са приспособени с дишаща материя, подходяща подметка за комфорт при стъпване;
  • Кецовете и сандалите също са интересен, модерен и удобен вариант. Това, че сте бременна не означава, че не може да сте в крак с модата, нали? Тези варианти ще ви осигурят удобство през летния и есенния сезон; 
  • А кой каза, че не можете да изглеждате по-висока въпреки голямото коремче? Можете, ако изберете обувки на платформа. Тя обаче не бива да е по-голяма от 4 см, защото в противен случай можете да предизвикате болки в кръста и ходилата. На моделите с платформа може да заложите, ако сте на по-официално събитие.

Не бива да подценяват важността, която имат обувките за бременни. Те ще ви осигурят едно по-комфортно преминаване през този толкова красив период.

Има ли значение материята 

Да, има основни характеристики, отнасящи се до материала на изработка на подметката. Именно затова, защото искаме да сме ви максимално полезни, ще ви споделим и тези критерии за избор: 

  • За предпочитане е материалите на изработка да са естествени, като велур или кожа. Тези материи позволяват на краката ви да дишат и същевременно през студените месеци ги предпазват от студа. 
  • Подметката също е елемент, на който трябва да наблегнете. Препоръчително е тя да е ергономична, защото с тази си функция ще помага на стойката ви да е изправена въпреки тежестта, която ще чувствате с нарастването на бременността.

Като заключение можем да обобщим водещите фактори, след които да вървите. А те са: комфорт, стабилност, вентилация, качество на материята и достъпната цена.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара