Американската рок звезда Бет Харт влиза в България след два дни. Остават последни билети за концерта й на 25 август, сряда, на стадион „Юнак”.

Бет Харт пристига от Румъния, където участва във  фестивала Live Music Summer Camp в Bresoi. Пубиката на Румъния и България са щастливците да видят невероятната Бет на живо. Когато феновете й от цял свят разбраха, че тя ще гостува след едногодишно затваряне само на двете Балкански страни, заваляха коментари :„Бет, кога ще дойдеш в Париж, в Маями, в Лисабон, в Мексико, в Ню Йорк…?”.

„Кралицата на блуса” я наричат неслучайно.

Заради най-силните интерпертации на знаменити блус парчета и запомнящите се сценични представления на Бет, придружена от китарите на най-големите – Джо Бонамаса, Слаш и Джеф Бек. Но Бет Харт би могла да бъде наречена „Кралицата на всичко” – джаз, рок, блус, на емоцията, на интерпретацията, на сценичното присъствие. Феновете са луди по нейния дрезгав тембър, нейната близост с публиката, нейната откровеност.

Бет Харт е изумителен вокалист, блестящ и всеобхватен музикант, композитор, автор на текстове. Пианото е неин приятел и понякога сама акомпанира песните си. Китарата също й е близка.

Който я вижда за първи път на сцената, първоначално е стъписан, дори шокиран….след това е възхитен, очарован, влюбен. Твърдите й фенове пък знаят на какво е способна Бет на сцената и затова всеки път се връщат. На концерт на Бет Харт всичко е възможно.

Бет Харт е първият изпълнител от световна класа, който пристига в София през това лято.

В продажба са последните билети за концерта й на 25.08., стадион „Юнак”. Организаторите са осигурили всички мерки съгласно заповедта на МЗ за провеждане на събития. От публиката не се изискат никакви допълнителни условия за достъп до концерта. При прогноза за дъжд, носете си дъждобрани.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара