На 23-ти август, в 0:25 часа, Слънцето навлиза в знак Дева и ще остане в неговите покои до 23-ти септември.

Древните египтяни наричали Слънцето „бог Ра“. Той произлязъл от хаоса и бил властелин на цялата вселена.

Гърците почитали богът на Слънцето „Хелиос“. Далече на изток се намирал златният дворец на Хелиос. Сутрин вратите на двореца се отваряли и Хелиос излизал през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Дева управлява шести дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек осъзнава какви задължения и отговорности има. Това е мястото в наталната карта, където се вижда нашият начин за работа, служене, отговорност, грижа за здравето и отношение към подчинените ни.

Сайтът на астролог Венета Матева

Влизайки тук, Слънцето осмисля нашите ценности и

дава светлина на всички сфери,

които управлява знак Дева. Ако през последния месец сте се радвали на топлите слънчеви лъчи и сте били отдадени на развлечения и удоволствия, сега предстои месец, в който ще трябва да бъдем отговорни и да работим, за да успеем.

Знакът Дева управлява здравеопазването, точните науки и чистотата. Качествата, които предава на притежателите му са перфекционизъм и дори дребнавост в ежедневието и делата. Хората, родени под този знак, са отговорни, честни и трудолюбиви. Вселената се нуждае от тези хора, защото те са тези, които внасят ред и подреденост. Те са тези служители, които ще дойдат по-рано на работа и ще стоят до късно, с единствената цел работата да бъде свършена. Те са тези партньори, които няма да забравят семеен празник и

няма да влязат в дома ви с кални обувки.

Те са тези деца, които ще имат винаги подредена стая и чисти дрехи. Те са родителите, които ще изискват и ще наставляват така, както те си знаят най-добре.

През идващия месец Слънцето предстои да направи положителен аспект с Уран и Плутон. Това ще ни донесе нови идеи и планове за тяхното осъществяване. Ще имаме нови хрумвания, които грижовно ще подреждаме в живота си. Разговорът на Слънцето с Плутон ще ни даде сили и мотивация да подредим делата си по приоритет и дори да отстраним ненужните занимания и излишните ангажименти. Времето ще е подходящо за нови начинания, ясен поглед върху задачите, създаване на структура и активни действия в посока на осъществяване.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с Асцендент Дева и Риби, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Стрелец и Риби. Позволете си повече почивка или занимания с рутинни задължения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара