Какво си представяте като чуете думата „автоключар“? Може би мъж на средна възраст, с типичен вид на занаятчия, който ходи с връзки ключове и сандъче инструменти, за да отваря повредените ключалки на автомобилите. Ако е така, трябва да знаете, че това е грешка.

Уважаващите себе си и клиентите си лицензирани автоключарски ателиета наемат солидно обучени и технически подготвени специалисти или си обучават кадри, които са способни да се справят с все по-нарастващите предизвикателства на съвременните автомобилни заключващи устройства.

Добрият и сръчен автоключар има задълбочени познания относно:

  • Начините и техниките за качествена и прецизна изработка на ключове за автомобили – дубликати на оригинала. Ако оригиналът е откраднат или изгубен знае как да изработи ключ по шифър.
  • Ремонтирането на повредени брави от всякакъв вид, декодиране, смяна на кодове.
  • Как се програмира чипът (транспондерът), който прави връзката между компютъра на автомобила и дистанционното. Как се обучава или синхронизира той, ако това се налага.
  • Умее бързо и лесно да обучи ключ, ако сте загубили оригинала и да го синхронизира с автомобила ви. Има познания и по ремонта и синхронизацията на дистанционни, които са спрели да работят по причини, различни от изтощени батерии.
  • Знае как да изключи имобилайзера на колата, когато тя не запалва.
  • Може да отвори всички видове превозни средства при блокиране на ключалките на вратите, багажника, контактния ключ или при загуба на ключа.
  • Дава компетентни технически консултации на място и ви упътва относно всичко, свързано със заключващите устройства в дома, офиса или автомобила.

Тези умения съвсем не изчерпват писъка от знания, които притежава надеждния автоключар. Освен всичко друго, той е човек, на когото спокойно можете да доверите собствеността си. Така че професията на автоключарите съвсем не е за подценяване. Ако ви потрябва такъв, търсете добър и коректен професионалист, на когото може да разчитате – все пак става дума за дома или автомобила ви.

SOS LOCKMITH предлага висококачествени ключарски и автоключарски услуги от всякакво естество. Можете да разчитате на бърза реакция, професионализъм и коректност. Ние се грижим за вашата собственост – доверете ни се!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара