Швейцарската фармацевтична компания Ewopharma представя на пазара в България иновативни продукти срещу изтъняваща и старееща коса Revalid® Anti-aging. Създадени специално за дамите, шампоанът и флуидът с Anti-Aging ефект съдържат екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи и активната съставка DN-Age™ (екстракт от листа на растението Cassia Alata). Те допринасят за справяне с проблеми, причинени от въздействието на околна среда и от напредването на възрастта.

Revalid Anti-Aging – още при първи признаци на стареене

С напредването на възрастта косата става по-тънка и чуплива. Сред признаците на стареенето на косата не е само побеляването. Те включват и изтъняване, сухота, загуба на жизненост, обем и еластичност.

Процесът на стареене не може да бъде спрян, но може да бъде забавен, а здравето на скалпа и на косата са неизменно свързани. Благодарение на иновативната активна съставка DN-AgeTM новата серия на Revalid® Anti-aging, забавя появата на признаците на стареене на косата и скалпа. В клинично проучване 80% от доброволците описват косата си като по-здрава и по-плътна след ежедневно нанасяне на DN-Age™ върху скалпа.

За повече гъстота, плътност и здравина

Тъй като клетките на кожата на скалпа губят естествената си способност да противодействат на клетъчните увреждания и оксидативния стрес, продуктите от серията Revalid® Anti-aging осигуряват на косата и скалпа необходимата защита за поддържане на здравина, обем и бляскав вид.

В състава на Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид е включен и екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи – алпийската „звезда по оцеляване“, която расте при екстремни температури на висока надморска височина. Екстрактът защитава косата и скалпа и стимулира ключови гени и протеини.

Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид съдържат активната съставка DN-AgeTM – екстракт от листата на растението Cassia Alata, известно с лечебните си противовъзпалителни свойства. Иновацията DN-AgeTM е вдъхновена от защитните свойства на растението, за да предпази космените фоликули и скалпа, и така да забави процесите на стареене. Клинично доказано е, че DN-AgeTM  има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, подпомага възстановяването, забавя процесите на побеляване на косата и стимулира растежа.

Продуктите Revalid® търсете в аптечната мрежа – в обектите или онлайн.

За повече информация за Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид:

https://www.revalid.bg/produkti-za-kosa/stareeshcha-iztnjavashcha-kosa/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара