Предстои разтърсващото и обновяващо Новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 15-ти ноември (неделя), в 7:06 часа, на 23 градуса в знака.

Фазата, в която двете небесни тела Луна и Слънце застават едно до друго и сливат енергията си, се нарича Новолуние. Тогава настъпва този магически момент, в който

нашите желания имат най-голяма сила да се сбъдват.

За мен това Новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Чрез този процес това Новолуние ще ни даде възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и материално ниво с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Под знак Скорпион са темите, свързани с тайните, трансформациите, смъртта, секса, инвестициите, наследствата, чуждите пари и собствените ни страхове. В царството на Скорпиона може да търсим онази мощна сила, която да преобрази до неузнаваемост нашите мисли и чувства. Сега можем да си пожелаем сбогуване с миналото, старите модели на поведение и мисли, които сме приемали като непоправима част от характера си.

Новолунието ще бъде

подкрепено от положителни аспекти

с планетите Юпитер, Плутон, Нептун и Сатурн. Мистичния Нептун ще ни даде възможност да усетим какво точно имаме нужда да променим и да пожелаем отново. Юпитер ще ни вдъхне оптимизъм и надежда, която ще разтопи всяко съмнение и недоверие. Плутон с нетърпение ще очаква нашите мисли, които с намигване да превърне в реалност. И последно Сатурн ще ни мотивира да го направим, да тръгнем, да затворим една врата и да потърсим друг вход, да скочим и да повярваме в нас и в по-доброто утре.

Желанията, до 10 броя, се записват на ръка в първите 8 часа след

настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна.

Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

 • Искам да усещам правилно нуждите на човека до мен.
 • Желая да има много чар и магнетизъм в отношенията ми с другите.
 • Моля за положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с…
 • Желая с лекота да пусна миналото да си отиде в ситуацията с… /свързана с моето детство, брак, отношения с…
 • Желая смело да прегърна промените в областите…
 • Желая с лекота да възстановя отношенията си с…, до степен на взаимопомощ, уважение и подкрепа.
 • Искам тотално да се освободя от обсебванията си и пристрастяванията по отношение на…
 • Желая с лекота да предприемам рискове, които да водят до нови усещания за моята сила и способности.
 • Моля, страха от обвързване тотално да се изчисти от мен.
 • Желая с лекота да използвам пълния си потенциал и сила, за да се освободя от дълговете си по щастлив начин.
 • Искам с лекота да ми се появят правилните идеи как да получа парите си от хората, които ми ги дължат.
 • Желая тотално да се освободя от: страха от изоставяне / ревността / гордостта / обидата / вината / самообвинението / осъждането.
 • Моля с лекота да кандидатствам и получа заем за…, който да е в най-добър мой интерес.

В помощ на здравето ни това Новолуние ще помогне за лечение на органите управлявани от знак Скорпион – пикочен мехур, дебело черво, анус, сексуални органи и болести.

 • Моля, с лекота да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Скорпион).

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от самите Скорпиони, Раците и Рибите, както и родените с асцендент Скорпион. С енергията на Скорпион се учим да се свързваме с душата си, а това е пътя чрез нас към широкия свят.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара