Талантливата актриса Весела Бабинова, известна с ролята си на Мария във „Вездесъщият“ и ролите си в Народен театър „Иван Вазов“ и Малък градски театър „Зад канала“, ще бъде специалният светски гост в новото дигитално издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 5 юни. Тогава ще чуем от самата нея от първо лице какво е да си майка, как е преминала нейната бременност и кои са били най-големите предизвикателства, но и най-сладките моменти.

В последния ден на септември 2020 година красивата и талантлива Весела даде живот на дъщеря си Йоана, а не дълго след това успя да се завърне и на театралната сцена.

През февруари тя участва в спектакъла „Боклук“ в „Театър 199“, а в края на март дъщеричката ѝ Йоана навърши половин годинка.

Самата Весела признава, че мъжът до нея Владимир Зомбори много й помага. „Владо се включва в абсолютно всяка част от отглеждането на Йоана. В сменянето на памперси, в хранене, разходки, игри, на него му идва отвътре да бъде баща“, разказва тя в интервю за Tialoto.bg. A когато графиците на двамата са препълнени, на помощ идват родителите им.

Любопитна подробност за бременността на Весела и раждането на Йоана е, че те съвпадат с бременността на друга известна актриса, която е и близка нейна приятелка – Луиза Григорова. Двете актриси дори родиха на една и съща дата, като сега продължават да са неразделни и при отглеждането на децата си. „По цял ден сме навън. Не сме от тези, които обичат да си стоят вкъщи постоянно. Разходки, обиколки, много е приятно. Ние сме цяла група приятелки с дечица, родени в една година и това е наистина голямо предимство за нас“, разказва Весела.

Как успява да съчетае майчинството с професионалната си кариера и какви са съветите й към бъдещите родители – гледайте тази събота, на 5 юни, във „Форум бременност и детско здраве“. Дигиталното събитие се организира от здравния портал Puls.bg и ще се излъчва на живо както на него, така и на стрийминг платформата за събития Investor Media PRO, където ще откриете пълната програма на форума.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара