Азис  ще прелети над  любимия си Истанбул и ще кацне в Бодрум за среща с колежката си Сибел Джан.

Тя ще го посрещне в  имението си където е от самото начало на пандемията . Срещата на двамата изпълнители е по повод предстоящият мега концерт на 16 октомври в Арена Армеец в София, организиран от А Мюзик.

Гранд дамата на турската музика ще пристигне в България за своята първа изява пред многобройните си почитатели ден преди концерта. За нея и екипът й , наброяващ над петдесет души, сред които тридесет от най-добрите инструменталисти в източното звучене, са запазени 2 етажа от хотел „Маринела“ в столицата

Сибел Джан ще възпламени  заедно с краля на поп–фолка Азис зала Армеец със своя „Огън и ритъм“. Шоу-спектакъл, пресъздаващ  магията на изтока, чрез хитови изпълнения на певицата в съчетание с най-модерните технологии за виртуални декори. Шест години след големият си хит „Хабиби“, Азис отново ще се вихри на голямата сцена.

На скоро турската поп и рок певица и актриса Сибел Джан издаде своя 23-ти пореден албум. Той съдържа 10 нови парчета, сред които тоталният й хит „Hayat“, който за кратко време се превърна в една от най-слушаните песни в Турция за последните години.

Продажбата на билети за мега-концерта в касите на EasyPay, БЪЛГАРСКИ ПОЩИ, бензиностанции OMV и в мрежата на Eventim.bg и Epaygo.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара