В новата колекция на сватбен бутик Steff Wedding & Mia Chael – Tender is the Touch няма нищо задължително. Тя е създадена така, че да освободи бъдещите булки от мисълта каква трябва да бъде сватбата им и да им даде свободата да я направят такава, каквато ще отговори на техните разбирания. Започвайки от визията, двата бранда си поставят за цел да създадат смели и различни дизайни, с изчистени, но категорични линии, с фокус върху бохо, рустик и винтидж стиловете.

Колекцията, създадена за Steff Wedding от младата българска дизайнерка Михаела Стоянова, се състои от 5 сватбени рокли и един сватбен костюм, вдъхновени от докосването и искрената истинска любов на двама души. Основните материали на колекцията са висококачествени сатен и шифон, за да подчертаят

усещането за феерия,

освободеност и лекота на движението. Именно комфортът е в основата на всеки дизайн от Tender is the Touch.

До 6 юни цялата колекция, както и всички останали модели от сватбен бутик Steff Wedding могат да бъдат разгледани в Pop-up магазина им в София, ул. Ивайло 1, In&Out the Concept Store. След това ще бъдат налични във физическия бутик на бранда във Враца, ул. Димитраки Хаджитошев 5. Вече могат да бъдат разгледани и на официалната страница www.steffwedding.com.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара