Новата българска комедия „Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев („Летовници“, „Корави старчета“) излиза на голям екран на 4 юни 2021 г. Лентата се разпространява от bTV Studios и ще се завърти в киносалоните в цялата страна. Сценарият е на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

На официалната премиера на филма в сряда вечер, публиката го посрещна с бурни аплодисменти и много смях, а на червения килим се събраха голяма част от актьорите и екипа на продукцията. След премиерната прожекция, режисьорът Ивайло Пенчев представи всеки от екипа, а специален видео-поздрав към присъстващите отправи и Мария Бакалова, която е в една от главните роли. В знак на почит и с много тъга, гостите аплодираха специално младата актриса Лорина Камбурова и сценариста Божан Петров, които загубихме наскоро и също са част от екипа.

Интригуваща история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и любов –„Като за последно“ разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като й предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития и абсурдни преживявания. Режисьорът и този път не изневерява на стила си и предлага на зрителя вълнуващ, много човешки, забавен сюжет на фона на живописни природни кадри, заснети край морето от оператора Георги Челебиев.

В „Като за последно“ зрителите ще се забавляват с любими и доказано талантливи български актьори – Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Китодар Тодоров, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов, Лорина Камбурова и други.

Комедията вече може да се похвали с Наградата на публиката на фестивала „Златна роза“ 2020 г. и без съмнение “Като за последно” ще спечели сърцата на зрителите в киносалоните от 4 юни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара