Любимото кулинарно дуо Лора и Стоян продължава да забавлява зрителите на 24Kitchen със своите изпитани рецепти и добър хумор. Те ни отвеждат на едно интересно и вълнуващо приключение, очароват със страстта си към вкусната храна и ни провокират да влезем в кухнята и да готвим с тях.

Снимка: © 2021 THE WALT DISNEY COMPANY BULGARIA

В последния епизод от пети сезон на „Бон Апети“, приказките и по-точно принцесите на Дисни, ще бъдат вдъхновението на Лора и Стоян. Както тиквата се превръща в каляска в приказката за Пепеляшка, така те ще я превърнат в чуден хумус, с помощта на изкусните си кулинарни умения. Водещите ще споделят и възхитителна рецепта за Патешко магре с портокалов сос, вдъхновена от „Красавицата и Звяра“. Накрая,  сладкият финал на епизода ще е посветен на Рапунцел. Лора и Стоян ще приготвят празнична торта, и то каква!

На 4 юни, от 11:30 ч., с повторение в 16:30 ч., по 24Kitchen харизматичният тандем ще представи приказно вкусни рецепти, посветени на любими героини. В този магичен последен епизод от пети сезон на предаването ще вземе участие и много специален гост! Крисия, талантливата млада изпълнителка, ще поговори с Лора и Стоян за принцеси, десерти и още!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара