Разбира се, родителството винаги е било истинско предизвикателство, но съвременните технологии са измислили как да облекчат тежката задача по отглеждането на детето. Ето няколко от последните страхотни изобретения.

Светещи топки

Тези топки, които излъчват мека светлина, без да е вредна за детето, ще му помогнат, ако се се страхува да си легне само в тъмното или да отиде до тоалетната през нощта.

Умен повивалник

Този малък матрак пресмята височината и теглото на бебето и препоръчва режим на хранене. Всичко това може да проверите през телефона си.

Суперкомпактна детска количка

Тази детска количка може да се сгъне и побере в чанта.

Бебешки преводач

Преводачът на бебешки плач предлага 4 възможни отговора защо плаче новороденото ви бебе – от глад, от болка, от умора или защото има нужда от смяна на пелените. Точността му е 92%, което е сериозен успех. Повечето родители не го достигат в паниката си. Създателят на апликацията е анализирал плача на 200 000 бебета.

Бутилка, която се затопля сама

Този биберон може да се стопли сам навсякъде и по всяко време, без помощта на електричество, за да има детето ви топло мляко.

Гривна за безопасни игри

Гривната, поставена на крачето на детето, излъчва сигнал към телефона ви всеки път, когато то се отдалечи от определения от вас периметър.

Термометър-лепенка

С тази лепенка измервате температурата на детето по всяко време, без да се налага да го будите или да го карате да стои мирно.

Лъжица с контейнер

Тази лъжичка за поотраснали бебчета има контейнер, който позволява лесно да изтича кашата към устата на бебето, докато то се учи да яде с лъжица.

Легло за нови родители

Всеки, който е бил родител, разбира гениалното изобретение :)

Източник: BrightSide

Facebook Twitter Google+

0 Коментара