9 от 10 жени никога не намират нужното за бързо освежаване в козметичния си несесер, въпреки че той обикновено е препълнен. Women’s Health препоръчва само 5 продукта, които са наистина необходими в чантичката ви с козметика, за да ежедневното ви разкрасяване.

BB крем със слънцезащита

Излишно е да обсняваме колко е важно да пазите кожата от слънцето. И тъй като нанасянето на хидратиращ крем, слънцезащитен крем и матиращ крем е излишно, изнервящо и времеемко упражнение, най-доброто решение е да съчетаете продуктите в един. Това ще предпази лицето ви от слънцето и ще изравни тена на лицето, без да се налага да ползвате фондьотен.

Коректор

Коректорът ще ви помогне да скриете тъмните кръгове под очите, както и излишното лъщене на кожата. Ако изберете цветен коректор, той може да замести и руж и ще предаде естествен тен на лицето.

Цветна палета с грим

Изберете палета с цветове около основния ви тен, за да може да използвате грима за сенки, за блясък, за руж и цялостно освежаване.

Бронзатор

Щом веднъж сте изравнили тена на лицето си, редно е да му предадете малко слънчев цвят. Това е задачата на бронзатора, който ще подчертае контура на лицето и ще създаде впечатление за здравословен тен. Нанесете и върху шията и раменете.

Молив за вежди

Ако сте оправили тена на лицето, следващата ви задача е да обърнете внимание на веждите. Според топ гримьорите видът на веждите е от ключово значение за цялостното излъчване. Уплътнете веждите със специален молив и друг продукт, който да прикрие несъвършенствата им.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара