Белтъците и водата са основни градивни елементи на тялото и абсолютно необходими за нормалното функциониране на организма. А най-разпространеният белтък в телата ни е колагенът.

Summer vacation

Той е еластичният компонент на хрущялите, сухожилията и ставите. Участва в структурата на зъбите и костите. Придава здравина на кръвоносните съдове, осигурява им устойчивост и гъвкавост. Колагенът има и главна роля за силата и структурата на мускулите и тяхното функциониране. Изгражда гладката мускулатура на сърцето, белите дробове, стомаха, половите органи и др.

В тялото ни има 5 типа колаген. Тип 1 е над 90% от общото количество в организма и е от първостепенно значение за ежедневния ни комфорт. Наличието му е важно за добрата ни форма и кондиция, външен вид и самочувствие. Помага ни за добър мускулен тонус, гладка и здрава кожа, гъвкави стави.

След 25-годишна възраст производството на колаген от организма прогресивно намалява. Физическите натоварвания също могат да провокират изчерпването му и смущения в синтеза му. След 30-годишна възраст лекарите препоръчват допълнителен прием на колаген. А най-ефективният начин да си го набавим отвън е в разтворена форма.

Qwell_Bottle (Copy)Qwell вода с колаген е иновативна напитка, първият по рода си продукт със съчетание на първокласен колаген и вода, пречистена по специална технология за ултрафилтрация.

100% натурален продукт, без никакви добавки, следващо поколение функционална вода. За разлика от много други напитки, qwell не съдържа подсладители, консерванти или добавени аромати. Разработена е по световно призната технология с добавен в нея колаген Peptan®.

Ежедневният прием на Qwell е идеалната допълнителна грижа за кожата, като спомага за нейната еластичност, хидратация и младежки вид. Грижи се и за здравето на мускулите, ставите и костите; подкрепя мускулната регенерация и поддържа добрия тонус на спортуващите; подпомага хидратацията. Едновременно с това стимулира изгарянето на мазнини, загубата на телесната маса и
регулира телесното тегло, като увеличава ситостта. Qwell действа отвътре и ефикасно възстановява колагеновите запаси в тялото.

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара