Първите летни емоции вече се устетиха в Paradise Center чрез модна фиеста, придружена с много настроение и свежи коктейли.

Моделите на „Визаж“ очароваха гостите с невероятни цветни и нежни предложения за предстоящото лято в ревюто Fashion Night Out.  Материите са деликатни, пастелни и прозрачни. Колекциите залагат на нежните цветове – жълто, млечно синьо-лилаво, както и бордо, кафяво-червено, зелено, синьо и лилаво във всички нюанси. Принтовете от своя страна са ярки, дръзки, авангардни и многообразни. Няма да сбъркате, ако заложите на флоралните мотиви – цветята са винаги нежни и красиви.

Летните тенденции са подвластни на ретро модата от 70-те години, с различни творчески интерпретации. Ретро ревери и яки, широки и лежерни панталони в леко иновативна линия, гащеризони в различна форма. Късият топ, който беше хит за 2013-2014 г., и тази година няма да слезе от „подиума”. Дългите ефирни рокли и поли ще продължат да очароват. Разголените рамене и дългите гердани остават акцент и това лято.

0 Коментара