Забързаното ежедневие оставя отпечатък върху кожата на лицето без значение от възрастта. Понякога лицето излъчва умора, която трудно може да бъде премахната. Ако търсите  процедура, която моментално да изтрие напрежението, като даде мекота и блясък на лицето ви, то желанието ви вече е постижимо, благодарение на новата патентована технология Dermalinfusion.

Dermalinfusion е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект. Неинвазивната 3 в 1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата на лицето и тялото. Едновременно ексфолира и почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа, без да е необходим възстановителен период.

Терапията е отличен избор както за лице – включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

Eксклузивната технология беше представена в столичната естетична клиника Jewel Skin от Мила Дишлиева – представител на Global Aestetics, вносител на технологията за България.

„Тази усъвършенствана трифазова технология съчетава последно поколение дермабразио, което много нежно и деликатно ексфолира кожата, като отстранява мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е подобрена, кожата е  почистена в дълбочина и точно в този момент се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти. Терапевтично терапията повлиява дори резистентното акне, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Провокирана е  стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени. Използвайки системата Dermalinfusion BODY можем да третираме и сухата, груба и хиперпигментирана кожа на ръцете, краката, гърба и гърдите. Dermalinfusion е най-добрият избор за подмладяване и поддържане на здравословен сияен блясък. Всяка терапия може да бъде адаптирана към  индивидуалните нужди на кожата.“, обясни Росен Иванов, собственик на Global Aestetics.

Джей Ло и близначките Оулсен избраха Dermalinfusion

20-минутното чудо за лице и тяло е привлякло интереса и се е превърнало в любима терапия на множество дами от червения килим. За мигновената способност на технологията да озарява тена открито споделят Дженифър Лопез и американските актриси близначки Мери-Кейт и Ашли Оулсен.

„Чувствам се щастлива в кожата и в тялото си благодарение на Dermalinfusion“, казва Дженифър Лопез, за която терапията е задължителен бюти ритуал преди всяка публична изява.

Решение на много проблеми

В резултат на терапевтичното действие на Dermalinfusiоn кожата поема пълноценно серумите, които се избират според конкретните нужди в момента. Преди това тя е нежно ексфолирана и почистена от всякакви бактерии и замърсявания, причиняващи акне и разширени пори. За разлика от традиционното ексфолиране, Dermalinfusion може да се прилага ежеседмично. А всяка сесия може да е с различен серум за корекция на различни проблеми едновременно – да изглади линиите и бръчиците, да стимулира производството на колаген, да премахне пигментацията и сухотата, да заличи белези и акне.

“Изборът от 7 специални диамантени накрайника дава възможност за индивидуален подход спрямо персоналните изисквания на кожата на всеки пациент – за чувствителна и акнетична кожа до зряла и дехидратирана. Всеки накрайник е специално разработен, за да осигури прецизни ползи за кожата при едновременно действие. Dermalinfusion премахва времевите интервали между ексфолирането и серумнaта инфузия за оптимална възприемчивост и задържане на кожата. Koжата е наситена и обогатена със серуми в момента, когато е най-пропусклива. Екстракцията се извършва с патентована затворена вакуумна система.” – разясняват специалистите от Jewel Skin Clinic.

Предимствата, които пациентите виждат и усещат веднага след процедурата са по-сияйно излъчване, омекотяване на фините линии и бръчките, стимулиране на обновяването на клетките. Терапията прилага лимфен дренаж, изхвърляйки токсините през лимфната система. Ефектът се дължи на широкоспектърните специално разработени за системата серуми. Създаденият от учени от Станфордския университет серум против пигментации е изключително ефикасен за отстраняване на тъмни петна без страничните ефекти, които крият избелващите продукти. Със Silk Peel Dermalinfusion може да се третира и кератозис пиларис, което е така наречената „гъша кожа“ по ръцете и бедрата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара