Разработката на ново поколение цветове с техника, прецизно адаптирани към индивидуалните особености на всеки клиент и характеристиките на косата – това е авторската услуга Color design, която предлагат салони Inspire.

Услугата представлява комбинация от професионална логика на базата на диагностика и микс от техники на оцветяване, с които може да се постигне всеки един желан от клиента цвят.

Вижте как са създадени 4-те най-актуални тенденции за Зима 2018/19 с технологията Сolor design by Inspire:

Тренд: Дълбоки мастилени нюанси

 • Стъпка 1. Създаване на равен цвят. От светлокестеняв неравен цвят потъмняваме косата до плътно пепелно кафяв нюанс. Търсим дълбок мастилен драматичен нюанс, почти готик стил, който в комбинация с драматично опушен make up е ултра секси.
 • Стъпка 2. Подстригване във форма на спускащо се каре. Подстригваме във форма на спускащ се flob (frindge long bob). Допълваме с графичен бретон над веждите, засилващ рамкирането на лицето и подчертаващ скулите

 • Стъпка 4. Добавяме опушено зелени воали. На финала добавяме индивидуално изработени и предварително оцветени в мока цвят удължения, прецизно преляти по дължините от ментово зелено до опушено графитено с техника омбре. Екстеншъните се прекрепят, за да се вплетат в основния цвят и се подстригват във формата на спускащо се каре. Така всеки клиент може да получи нюанси без да обезцветява косата.

Тренд: Платина

 • Стъпка 1. Създаване на равен платиненорус нюанс. От естествен тъмнорус цвят косата се обезцветява до бяла основа и се боядисва в плътен и равен платиненорус цвят. Цветовете са плътни, безкомпромисни и равни в студената гама на бялорусо, платина, сребърно, опалово сиво и перла.

 • Стъпка 2. Придаване на опушеност и лека дълбочина в корена. Придава се лека дълбочина с 1 тон по-тъмен нюанс в корена за омекотяване на визията и много тъмните вежди. Дължините се матират в студен оттенък, за да се премахнат топлите и оранжеви оттенъци. Намекът за леката опушеност в корена придава още по-драматичен и скъпо изглеждащ ефект.

Тренд: Меланж от медно-прасковени нюанси

 • Стъпка 1. Създаване на медно-прасковен нюанс. Изсветляваме косата с няколко тона. За премахване на неприятния жълт фон дължините се тушират с индивидуална комбинация от цветове, включваща прасковени, пясъчно руси нюанси, оттенъци на мед, къпина.

 • Стъпка 2. Добавяне на малинови воали. Засилваме интензитетът на коренът и спускаме ягодови воали с техника балеаж от корена по цялата дължина за преливност.

Тренд: Бронде цвят, карамел, кестен и златисто

 • Стъпка 1. Създаване на карамелено-кадифени нюанси: Търсим вкусна интерпретация на бронде цветовете, но с повече индивидуалност, хладно излъчване и точната комбинация от златисто, карамел, кестеняво, за да постигнем този толкова чувствен look.
 • Стъпка 2. Добавяне на златисти воали. Комбинираме техники за оцветяване: балеаж за дължините, омбре за краищата и контуринг за корена и лицето, за да получим този съвършен резултат

Открий Сolor design в салони Inspire:

 • Business Park Sofia, сграда 2, тел. 0888 88 97 46
 • сграда GrafiX, бул.Цариградско шосе 54Б, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21
 • или на inspirebg.com

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара