През последните години все по-популярна става терапията за запазване на младостта с прием на хиалуронова киселина. До този момент това беше възможно само чрез инжекции, поради незадоволителната абсорбция перорално. Без значение какво количество хиалуронова киселина се приема отвън обаче, ако тя не се усвоява от тялото, ефектът за кожата е нулев. Затова е много важно, когато избирате продукт с хиалуронова киселина да се информирате какъв процент от нея достига до клетките.

Хиалуроновата киселина се синтезира в организма естествено, но след 25-годишна възраст производството й намалява. За да се противопоставим на  мимическите и структурните бръчки, както и на слабостта на съединителната тъкан, е препоръчително е да се приема хиалуронова киселина.

Регулатпро Хиалурон е изцяло натурален продукт с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Регулат есенция, получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация. Тя има изключителната способност като „високотехнологичен влак стрела“ да пренася молекулите на хиалуроновата киселина директно в клетката и да подпомага тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти.

Добавените естествен силиций, биотин, цинк и мед допълнително засилват ефекта на Регулатпро Хиалурон по отношение на кожата, косата и ноктите. Продуктът съчетава концентрираната сила на природата с високо иновативна наука. Така всяка капка хиалуронова киселина се усвоява на 100% от клетките.

Хиалуроновата терапия е достъпна на фона на скъпо струващите процедури и е добре дошла за българската жена, която е практична и особено държи на външния си вид. Препоръчителният период на прием за максимален ефект е 2 месеца при еднократна дневна доза 20 ml (1 флакон). А за поддържане на ефекта: 2 пъти по 1 флакон седмично.

За действието на Регулатпро Хиалурон разказва Елка Сашкова, мениджър на верига аптеки Афиа.

Елка Сашкова е завършила фармация в Медицински университет – София, от 25 години в аптечния бизнес, собственик на аптечна верига Афиа. Мениджър на повече от 70 служители.

“Работният ми ден като мениджър на верига аптеки е динамичен и изпълнен с напрегнати моменти. Несъмнено стресът в забързаното ми ежедневие се отпечатва и върху лицето ми. Наред с това с възрастта намалява както количеството вода в клетките, така и способността на организма да синтезира и усвоява хиалуронова киселина, така важна за запазване еластичността на кожата. Работата ми от друга страна, ми дава голямото предимство винаги да съм  информирана за най-новите продукти за здраве и красота на пазара. Когато разбрах, че Регулатпро Хиалурон вече се предлага и в България, веднага го поръчах и започнах да го приемам. Защото за мен грижата за красотата и здравето започва отвътре. А и никой не би устоял на възможността да запази младостта и красотата завинаги.

В клетките на всеки от нас е заложен уникален код на младостта. Поддържането на този код е биохимично предизвикателство за всяка престижна лаборатория за красота. Учените, създали Регулатпро Хиалурон, са успели да вкарат този код на младостта в бутилка. И когато приятелите ми ме попитат как успявам да изглеждам винаги толкова свежа и красива, аз им споделям тайната, че един флакон Регулатпро Хиалурон дневно е достатъчен.“

За повече информация посетете: www.regulat.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара