Нищо не показва елегантност така, както добре оформената прическа със сешоар. Днес жените ползват сешоар, както никога досега. Прическите, които в миналото се правеха за специален повод, вече са достъпен ритуал за ежедневна красива визия навсякъде по света. Оформянето със сешоар позволява на жените да имат контрол над стила си, като им дава усещане за повече увереност, лукс и съблазнителност.

AMBIANCE-L'Incroyable blowdry-051_V2

Какво искат жените?

ОФОРМЯНЕ – възможност да създават перфектната форма

ДЪЛГОТРАЙНОСТ – сешоар, който издържа от 2 до 4 дни

ОПТИМАЛНО МОДЕЛИРАНЕ – възможност да променят формата, без да се налага да измиват косата си

АДАПТИВНОСТ – възможност да сменят стила и формата

L’Incroyable Blowdry (Л‘енкройабл блоудрай ) от Керастаз е продукт, който променя концепцията за стайлинг продуктите: термоактивен лосион, който дава възможност за оформяне, а след това смяна на формата без повторно нанасяне и без сплъстяване. С L’Incroyable Blowdry прическата не само ще се запази за по-дълго време, но и ще имате възможността да я променяте колкото и както поискате, за да постигате винаги красиви резултати.

Неповторима формула

L’Incroyable Blowdry позволява оптимална смяна на формата, благодарение на ексклузивната технологията SRS (Stimuli Responsive Styling), микровакси, които се топят под въздействието на топлина и откриват нови възможности за оформяне на стайлинг.

При използване на топлина, микрочастиците се топят и косата се „заключва“ в желаната форма. Когато се приложи повторно нагряване, тези микрочастици се активират отново, което позволява смяна на формата само с едно нанасяне на L’Incroyable Blowdry.  Технологията е съвместима с други стайлинг продукти и грижи без изплакване.

Вижте 10-те визии, които фризьорите на Керастаз сътвориха с топ-модела Аня Рубик и L’Incroyable Blowdry.

6174_LI_KERASTASE_00010_112_V6_CMYKКато един от най-известните и успели топ-модели, Аня е високо ценена и разпознавана като жената „хамелеон“ в света на модата и красотата.

Тя е родена в Полша и е израснала на седем континента, което я прави изключително адаптивна. Аня се качва на подиума и позира за едни от най-известните модни дизайнери, като също така е постоянно снимана за корици на списания и модни сесии навсякъде по света. Една жена, способна да улови толкова много различни стилове.

L’Incroyable Blowdry

  • Защитава от топлина до 230°C, за да можете да ползвате любимите си стайлинг уреди, които работят с топлина.
  • Активира се при ниска температура, за да ползвате дори по-ниско температурните функции на любимите ви стайлинг уреди и да постигате безупречни резултати.
  • Без увреждане, може да се ползва дори и за най-чувствителните коси.
  • Изключителна гъвкавост, за да сте свободни в избора си – къдрава, права и после пак къдрава, защото не може да сбъркате!
  • Контролира косата при 80% влага до 96 часа.
  • Дисциплинира косата за красиво движение. Тествано с Move-hair® тест: иновативен метод, който пресъздава движението на косата, анализира различни параметри и определя идеалното движение.
  • Има ексклузивна технология за запаметяване на формата (shape memory), за да сте уверени и в най-екстремните условия , дори цяла нощ на дансинга. Прическата ви е фиксирана без да се губи динамичното движение на косата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара