Премиерата на новата концертна програма на Мира Кацарова – Desafinado LIVE ще се състои на 14 април  от 20:00 часа в Sofia Live Club. Проектът е посветен на жизнеутвърждаващата музика на Бразилия, нежните боса нова мелодии и топлите ритми на латино джаза.

Desafinado LiveВ своята програма Мира е подбрала класически и модерни теми от едни от най-знаковите имена в историята на боса нова, които са претворени по нов начин. Освен личния прочит на певицата, която от години живее с музиката на най-добрите примери в съвременния латино джаз и емблематичните гласове, композитори и инструменталисти от миналото, в Desafinado LIVE публиката ще чуе и интерпретациите на Мирослав Турийски, който е автор на по-голямата част от аранжиментите.

В премиерния концерт на 14 април на сцената с Мира ще бъде любимото й трио – Христо Йоцов (барабани), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Мирослав Турийски (пиано). В музикалното пътешествие до Бразилия в Sofia Live Club участие ще вземат и гост-музикантите Николай Карагеоргиев (китари), Младен Димитров (перкусии и програминг) и талантливият Павел Терзийски (вокал). След концерта DJ Mr Moon (Младен Димитров) ще направи специален тематичен сет с нео бразил, нео боса и електро бразил.

Desafinado LIVE ще бъде представен в Пловдив, Бургас и Варна с поредица от концерти, а преди лятото ще гостува отново в София. Благодарение на Schweppes, които подкрепят целия проект, всички събития ще бъдат с вход свободен.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара