„Дали ме обича” е най-честият въпрос, който си задават момчета и момичета, мъже и жени, когато наскоро са започнали нова връзка. Хубаво им е с този нов човек, усещат как се отпускат, как хлътват и вместо да се наслаждават на момента, започват да го развалят. Разнищват всяка постъпка на любимия човек, анализират всяка дума. Започват да го гледат всеки път с очакване. (Това е доста притеснително, все едно непрекъснато си на изпит.) Постепенно желанието да знаят отговора на този въпрос „дали ме обича” става толкова голямо, че измества всичко останало – забавленията, разговорите, спокойствието.

couple-168191_960_720

И да, този тип поведение е по-характерен за жените, но и мъжете попадат в тази ситуация поне веднъж в живота си. Не пропилявайте едно ново и хубаво чувство с глупави въпроси.

Не се старайте да разбирате, усещайте

За някои неща думите идват много след като са се случили. Това, че една емоция не е изказана, не значи, че не съществува. Може би човекът, с когото сте ви обича, но още не е изрекъл това дори пред себе си. Или пък си е много наясно, но все още няма потребност да го изрече на глас. Не търсете, не ровете, не притискайте. Покажете, че уважавате нуждата от време и лично пространство на любимия човек. Все пак, ако отсега не можете търпеливо да се напаснете, да си създадете лека-полека общ ритъм, то едва ли ви очаква светло бъдеще заедно. Не следете за всички онези признаци, че любовта е дошла, за които сте чели по списанията.

Това е най-бързият начин да я изгоните.

Доверете се на усещанията си. Ако ви е добре, ако се чувствате спокойно заедно и искате да прекарвате все повече и повече време един с друг, не е необходимо да си задавате въпроси.

Отворете се за човека до вас и ще усетите всичко, което трябва да знаете.

Източник: http://polqnata.com/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара