Седмицата ще бъде запомнена с положителни промени в личните и деловите отношения или поне няма да донесе нови сътресения. Обстоятелствата от този период създават определен вид яснота в обкръжаващото пространство, позволяват ви да постигнете стабилни финансови позиции.

На 11 март в 23:50 ч. Венера навлиза в знака Риби, където има статут на екзалтация. Това е добро време да се отпуснете, да правите любимите си неща, да останете насаме със себе си и да сложите всичко на „рафта“. Добро време за самотните хора, които все още не са намерили двойка. Запознанствата в този период могат да предизвикат дълбоки чувства и напълно да променят живота ви. Влюбените могат да навлязат в нова фаза на връзката си, по-малко конфликтна и по-стабилна.

На 17 март Слънцето в съвпад с Нептун ще ви донесе вдъхновение и ще ви даде нови сили за ползотворна творческа работа. Въпреки това не надценявайте способностите си и не афиширайте действията си, докато не получите резултати! Тези, които се занимават с козметична индустрия, изкуство, IT-сфера, също ще получат благоприятни предложения. Ако зацикляте на едно място, препоръчително е да отидете на обучение или коренно да смените професията си.

Ако не се страхувате да поемете риск и да въведете нови промени в структурата на фирмата, бизнеса си, то след месец ще получите страхотни резултати. Не се отклонявайте от утъпкания път – внедрете информационните технологии, за да бъдете една крачка пред конкурентите си.

Овен

Частните предприемачи и ръководителите ще имат най-трудните моменти през този период. Възможно е да се нуждаете от помощта на спътник или потенциален партньор. Вземете под внимание факта, че ще се наложи да отстъпите по някои въпроси. Избирайте само проверени във времето хора, тъй като предизвиквате скрита завист у много от околните. При подписване на договори се консултирайте с юристи. Служителите са съветвани от звездите – ако не сте доволни от доходите си, сега е моментът да напишете автобиография и да се запишете на интервю.

Телец

Възможни са доходи от сделки с недвижими имоти, инвестиции, услуги от различен вид. Ако имате някакви умения, помислете за самостоятелна заетост, за да се развивате независимо от работодателя си. Имате много чудесни идеи – време е да ги превърнете в реалност. В края на месеца е възможна командировка (ако е в чужбина, това е късметлийски шанс), която ще донесе допълнителни доходи. Личният и най-вече семейният живот, изглеждат спокойни както винаги.

Близнаци

Тялото ви е практически неуязвимо – възползвайте се от повишената енергия, за да правите колкото се може повече неща. Дружелюбните съпрузи заедно преодоляват трудните препятствия, свързани с подобряването на дома, и този път финансовият и моралният принос на любимия човек ще бъде много осезаем. Съществува обаче голяма доза несигурност: не е ясно докъде ще ви доведат чувствата ви. Едва през третата декада на март ще стане ясно, че все още има потенциал за положителна промяна.

Рак

Това е период на укрепване на позициите ви на социалните фронтове. Ще трябва да положите много усилия, но резултатите ще бъдат впечатляващи. В началото на седмицата не очаквайте стабилност в паричната сфера, но можете да разчитате на своето парче хляб и масло. Ако разполагате със средства, най-добрата инвестиция ще бъде в традиционни активи – благородни метали и недвижими имоти. Ситуацията в личния ви живот може да изглежда нееднозначна. Много семейства са заети с ремонти, подобряване на дома, различни операции с недвижими имоти.

Лъв

Стремежът към професионални висоти и количеството усилия ще бъдат неравностойни, затова намалете темпото и отложете новите начинания. Успехът все още не е на лице, но позицията ви в службата е стабилна и ви позволява да имате стабилни доходи. Сплетните на колегите няма да засегнат репутацията ви, а само ще привлекат вниманието към вашата личност. Индивидуалните предприемачи трябва да търсят нови начини за популяризиране на дейността си. Откриването на клон в друг град ще ви помогне да разширите сферата си на влияние на пазара.

Дева

Повишението във вашите служители е възможно, ако съберете смелост да поискате повишение. Можете да бъдете сигурни, че началниците ви ще признаят всичките ви заслуги и старание. Ако сте без работа, приемете всякаква работа на непълно работно време, за да покажете способностите си и да намерите нови клиенти. През седмицата можете да направите много, за да подобрите живота си, но по този труден път може да срещнете много препятствия. Например съпрузите може да имат различни възгледи за разпределението на бюджета, така че е възможно да възникнат конфликти на тази основа.

Везни

В професионално отношение седмицата е доста успешна. Нещата се движат напред, появяват се нови съюзници и нови помощници. Възможна е и подкрепа от страна на приятели или влиятелни познати, които заемат отговорни позиции в обществото. Късметът ви е голям, но има една причина, която може да провали много от постиженията през последните години. И това не е нищо друго освен прекалената ви самоувереност. Пазете се от конфликти с началници и влиятелни хора с лостове на властта.

Скорпион

Възможно е да възникнат проблеми с контролните органи. Възможно е да възникнат някои недоразумения с родители или възрастни членове на семейството. Отношенията с далечни роднини ще се изострят. Вероятно е пътуване до далечни страни с цел среща с близки или бизнес партньори. Всяко пътуване (начало на пътуване) през тази седмица ще бъде успешно. За укрепване на организма е важно да приемате витаминни препарати и да спортувате поне в минимално количество.

Стрелец

Финансите ще бъдат стабилни, парите ще идват лесно и неочаквано от различни източници. Оставете живота да се грижи за вас, не се тревожете как да печелите – вашата естественост и лидерски качества привличат паричния поток. В събота-неделя ще има големи разходи, но и приходите ще се увеличат чувствително през седмицата. В личните взаимоотношения нещата не са толкова прости и ясни, колкото ви се иска да бъдат. Чувствата са променливи и изключително нестабилни, те могат да изчезнат в най-неочаквания момент.

Козирог

Спазвайте правилата за движение по пътищата, дългите пътувания не са препоръчителни. Струва си да подредите това, което искате, и това, което не искате. На първо място това се отнася за влюбените, чийто романс е започнал не толкова отдавна. След бурното начало следва осмисляне на случващото се. Този процес е естествен и може да бъде преживян. Хората стабилни, семейни могат да зарадват любимите си с приятна изненада, например да отидат на съвместна екскурзия или да намерят време за романтична вечеря на свещи.

Водолей

Най-важното сега е творческата реализация, кариерата, изкачването на Олимп. Затова се вслушвайте в интуицията си, генерирайте нови идеи. Не се страхувайте да поемете инициативата – много хора се вслушват във вашите съвети! Сега катастрофално ви липсва време за романтика и създаване на силни връзки заради амбициите в кариерата. Всяка дреболия може да стане причина за раздяла – търпението ви се изчерпва, защото в миналото сте имали много разногласия, които не са били разрешени.

Риби

Кариерата ви ще върви нагоре, но ще трябва да работите усилено по предстоящото стръмно изкачване. Успех очаква медиците, икономистите, банкерите, адвокатите и начинаещите предприемачи, които наскоро са открили бизнес. Ежедневната рутина е голямо бреме, но без нея няма да можете да реализирате мащабни проекти. Но пък няма да има спирачки в творчеството. Възможно е да получите изгоден договор. Не се натъжавайте, а спокойно наблюдавайте случващото се. Ако се влюбите, дайте му шанс въпреки миналите разочарования.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара