Първият женски моноспектакъл в Театър „Българска армия“ вече е факт! Под режисурата на Ивайло Христов, Антоанета Добрева-Нети влиза в ролята на Виктория Глас – дубльорката на оперната прима Мария Калас, в моноспектакъла „Глас“ от Елена Алексиева.

Премиерните спектакли са на 12 и 13 март, сцена-клуб „Максим“, а следващите дати са 16 и 27 март и 6, 17 и 27 април.

„Глас“ не е просто пиеса, а преживяване – огледало, в което се отразяват битките и триумфите на всеки артист, който се осмелява да мечтае. „Глас“ е една незабравима вечер в театъра, където изкуството и животът се сливат в една история. „Глас“ е превръщането на тишината в песен, на сянката в светлина. „Глас“ е представление, което вдъхновява зрителя да намери смелост да излезе от сянката и да влезе в собствената си светлина на прожекторите.

Актрисата Антоанета Добрева – Нети се превъплъщава в ролята на Виктория Глас, дубльорката на оперната прима Мария Калас. Чрез образа на Нети навлизаме в психиката на една артистка, разпъната между възхищението и съперничеството, а гласът ѝ отразява бурните емоции на един живот, изживян в периферията на славата.

Виктория Глас, жена с изключително силен характер, ще ви покаже какво е да бъдеш себе си въпреки трудностите, хората около нас и провалите. Ще ви каже, че именно заради тях сме това, което сме и никога не трябва да спираме да следваме собствения си път.

Спектакълът „Глас“ навлиза в същността на това какво означава да желаеш живота на някого, когото идолизираш, да стоиш толкова близо, но и толкова далеч от светлината на прожекторите и в крайна сметка да намериш смелост да се изправиш пред страховете си и да прегърнеш собствената си идентичност. Това е история за битките, в които се предаваме, преди да се бием, за цената на преследването на сянката на гения и за дълбокото освобождение, когато се научим да обичаме себе си отново.

„Миналото стои на пътя ти. Там, където никога не е имало път.“

Виктория ГЛАС

Facebook Twitter Google+

0 Коментара