Поради изключително големия интерес организаторите от BG Sound Stage обявяват в продажба допълнителни билети за „Фантомът на операта” за всички представления от 11 до 21 април в зала 1 на НДК.

Най-прочутият и най-дълго играният мюзикъл в света с близо 14 000 представления гостува у нас през април, като беше посрещнат с огромен интерес от страна на публиката. Обявените досега 14 представления са напълно разпродадени.

Това е най-мащабната продукция, гостувала някога у нас.

За представленията в София пристигат 18 тира с реквизит, костюми и техника. Построяването на сцената в зала 1 на НДК и подготовката на пищните декори, пресъздаващи атмосферата на Парижката опера, ще отнеме десет дни преди премиерата на 11 април. А за подготовката на всяко едно от представленията в продължение на 14 дни ще се грижат над 150 души – чуждестранен и български екип от техници, осветители, гардеробиери, гримьори и др.

Подготовката на грима на актьора, превъплъщаващ се в образа на Фантома, отнема два часа и половина преди всяко представление.

На сцената на НДК ще излязат над 100 души – актьори, балетисти, симфоничен оркестър, дирижиран от д-р. Джон Ригби. Великолепни и тежки сменящи се декори, над 230 пищни костюма от епохата, изумителен актьорски състав от всякакви националности, ще видят българските зрители. Всяка нота, детайл, актьорският състав, режисьорските решения, са съгласувани и одобрени от автора  на мюзикъла – Сър Андрю Лойд Уебър.

В ролята на Фантома ще видим британския актьор и композитор Надим Нааман, завършил Кралската музикална академия в Лондон, изпълняващ ролята на Фантома вече 17 години. В образа на Кристин ще се превъплъти британката Хариет Джоунс, направила дебюта си на Уест Енд в Нer Majesty’s Theatre, именно в ролята на Кристин Дайе във „Фантомът на операта”. В другите роли ще видим португалката Лара Мартинс /Карлота/, Валери Кутко /Мадам Жири/, Дъги Картър /Раул/.

„Фантомът на операта” идва в София по споразумение с Really Useful Group –  компанията на Андрю Лойд Уебър, която продуцира и популяризира неговата музика по цял свят, включително едни от най-успешните и най-дълго играни мюзикъли, като „Котките”, „Исус Христос Суперстар”, „Евита”, „Sunset Boulevard”. Организатори са Brоadway Entertaiment Group и BG Sound Stage.

Допълнителните билети за „Фантома на операта” от 11 до 21 април, зала 1 на НДК, се продават в системата на Eventim.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара