Пясък и неон са горещите тенденции в маникюра за лятото. Най-актуалните палитри в гел лаковете бяха представени на специално парти.

Elena_Brusarska_Bluesky_Event_2004Певицата Елена Брусарска от Ice Cream демонстрира стилна визия и маникюр в цвят „Сахара“ – пясъчно жълто с матови частици, което е сред най-актуалните дневни тенденции за лятото. Изпълнителката на хитовете „Захир“, „Много добре“ и „Заредени“ сподели, че лятото е любимият й сезон и свежите цветове определено допринасят за доброто настроение.

Актуалните тенденции за летните нощи пък представи Десислава Андонова от Sentimental Swingers и Phuture Shock, която често влиза в амплоато на DJ в най-добрите столични клубове.

Desi_Bluesky_Event_2004

Музикалната селекция на партито „Пясък & Неон“ беше в нейните ръце, които грейнаха в няколко от неоновите цветове. Деси сподели, че когато е зад пулта обича да разчупва класическата визия с червен лак на Sentimental Swingers с по-цветни и ексцентрични решения и ярката лятна палитра идеално пасва на слънчевото настроение в нейните сетове.

neon„Модата при гел лаковете естествено следва световните тенденции за комбинации между топли матови нюанси през деня и ярки гами и смели съчетания за парти нощите. И съм изключително щастлива, че като представители на световния лидер в производството на UV гел лакове Bluesky, можем да предложим най-актуалните решения и на дамите у нас“, сподели Боби Тодорова, собственик на Блускайл Нейлс България. „Характерно за предстоящия летен сезон ще е и съчетаването на три или повече различни нюанса при гел маникюра за предизвикване на ефектна цветна експлозия.“ – допълни тя.

Гостите се запознаха и с топ цветовете от двете актуални палитри. Пясъчните нюанси на лято 2015-а, съчетаващи пастелна светла основа с цветни матови „песъчинки“ са: жълтата „Сахара“, ексцентричният „лунен пясък“ (сива основа със сини и червени частици), нежната „пясъчна роза“ и ярките „пясъчен корал“ и „розов оазис“.

Неоновите нощи пък ще са оцветени в „неофреш“ (жълт неон), розовата „първа целувка“, цикламеният „розов електрик“, сияйната „синя звезда“ и екзотичното „хавайско цвете“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара