Първата широкоформатна и високотехнологична кинозала от клас LUXE отваря на 23-и април в Кино Арена Запад от 20:30 часа със специална предпремиерна прожекция на дългоочаквания филм „Отмъстителите: Ерата на Утрон“ RealD 3D, като всеки зрител, закупил билет за тази прожекция, получава ексклузивен подарък колекционерски RealD 3D очила „Отмъстителите: Ерата на Ултрон.“

024625 - ARENA ZAPAD LUXE 4õ3  Outdoor

“LUXE: A RealD Experience” е високотехнологичнен формат, специално разработен от компанията RealD, лидер във визуалните технологии. Обединява под един бранд най-добрите технологии от света на киното и цели да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване. В България е ексклузивно представен от Кино Арена, като за целта най-голямата зала 13 в Кино Арена Запад е напълно преустроена.

LUXE залата разполага с 300 луксозни места и отговаря на високите технологични изисквания като: използване на RealD 3D – най-ярката прожекционна 3D технология; единствен за страната RealD Precision White Screen® екран с дължина 24 метра, извит от стена до стена и от тавана до пода; пространствен Dolby Atmos звук; специално проектиран амфитеатър за идеална видимост към екрана от всяко място в залата.

С въвеждането на LUXE залата в Кино Арена Запад София, водещата киноверига продължава да осигурява технологии от най-висок клас, с модерен дизайн на залите, за да удовлетвори и най-претенциозните зрители, като им предлага максимален комфорт и вълнуващо кино изживяване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара