Силата на минералите от Мъртво море за подобряване и възстановяване красотата и младостта на кожата е известна от векове. Разположени на митичното крайбрежие – най-ниската точка на планетата, лабораториите на АHAVA обединяват наука и иновации с чудодейните природни ресурси, за създаването на уникални козметични формули.

Mineral Hand Cream cactus & pink pepper productПредставяме ви минерален крем за ръце Кактус & Розов пипер от серията Body care на AHAVA. 

Разкошен подхранващ крем, който дълготрайно се грижи за нежността и мекотата на кожата на ръцете. Хидратиращите минерали, ароматната нотка на бъдещето – розов пипер, и сладкото пустинно ухание на кактусов цвят носят вълнение, романтичност и вдъхновение.
Всички продукти на AHAVA съдържат патентованият комплекс минерали от Мъртво Море – OsmoterTM. Той оптимизира клетъчния метаболизъм, подсилва защитата на кожата от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи и външната среда, и значително увеличава нивото на влажност за запазване кожата млада и еластична.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара