Стресът, забързаното ежедневие, дехидратацията, UV лъчението, свободните радикали и редица външни фактори, играят основна роля за преждевременното стареене на кожата. Ако не е добре защитена, дори и по-младата кожа може постепенно да загуби своята еластичност и обем и да стане по-податлива към появата на фини линии и бръчки. Най-новото попълнение в серията на NIVEA в борбата против стареенето – Q10 Wrinkle Filler се грижи кожата на всяка една дама да е защитена, хидратирана и същевременно оказва мигновен ефект върху фините линии, намалявайки ги само след 5 минути.

Формулата на NIVEA Wrinkle Filler е обогатена с 5% активен комплекс с чист Коензим Q10 и Bioxifill пептиди, която прониква на дълбочина 10 слоя в кожата и стимулира производството на колаген. Експертната съставка Коензим Q10 реактивира клетките и ги защитава от свободните радикали, като поддържа кожата гладка, стегната и сияйна за по-дълго време, независимо от възрастта. В комбинация със силата на пептидите Bioxifill, серумът на NIVEA се бори с петте признака при процеса на стареене:  мимически линии, сухота, неравномерен тен, безжизнен вид и видими пори.

Резултатът е видим след само 2 седмици ежедневна употреба. Бръчките и фините линии по челото, около очите, устните и назолабиалните гънки са видимо запълнени и изгладени, а в резултат на щателно проучване в Германия с над 168 участници, определят, че след 4 седмици дори 50% от упоритите бръчки са видимо намалени. Серумът Wrinkle Filler се грижи за самочувствието на дамите, като им позволява да изразяват себе си чрез своите емоции, без това да оказва влияние върху кожата на лицето.

Цялата серия продукти NIVEA Q10 са създадени, за да се грижат за основните функции на кожата – регенериране и възстановяване. Експертната комбинация от съставки в продуктите прави кожата нежна, стегната, сияйна и действа като дългосрочна терапия в борбата против стареенето.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара