На староарамейски април се произнася „нисан“, което означава „месец на чудесата“. Този април ще оправдае името си с много възможности за приятни изненади, трансформации, илюзии и мистерии. Ярките емоции ще направят всички ни малко италианци: ще реагираме силно на всякакви, дори не много важни и значими събития и ще подхождаме към решаването на натрупаните проблеми от такива позиции. Това обаче няма да нарани никого – не можеш да държиш чувствата си постоянно в бутилка.

Овен

Предстои важен момент, който ще ви позволи да промените живота си към по-добро – както в професионален, така и в личен план, най-важното е да не пропуснете щастливия шанс. Добрият късмет в бъдеще ще съпътства преди всичко онези, които си поставят положителна житейска програма за възможно най-дълъг период – поне за следващите 18 години.

Телец

Желанието – и възможността – да творите, което ще дадат звездите, трябва да се използва максимално: това ще даде възможност да реализирате най-амбициозните проекти, и то не само в работата, но и в ежедневието – по това време можете да направите ремонт в жилището или да положите основите на дома си. През втората половина на месеца към живота могат да се върнат както стари приятели, така и стари дългове.

Близнаци

Благоприятен период, през който можете да разчитате на появата на нова любов на хоризонта, на подкрепата на приятелите, на възможността да спечелите добри пари, което е особено важно за представителите на знака. Времето е подходящо и за основаване на собствен бизнес и започване на политическа кариера.

Рак

Резултатът от усърдната работа и усилията напоследък ще бъде укрепване на професионалния авторитет, който пострада по време на преминаването през знака на Черната луна. На какъвто и въпрос да трябва да се отговори, човек не трябва да се обръща към разума и логиката, а към интуицията – нейните подсказки ще бъдат ключът към успеха във всички сфери на живота.

Лъв

Всички житейски събития – както делови, така и лични – ще бъдат свързани с чужбина: бизнесът е по-добре да се води с партньори от друга държава, а романът с чужденец има много по-голям шанс да завърши със сериозна – до брак включително – връзка. През втората половина на месеца трябва да сте подготвени за приятни изненади.

Дева

Парите, в които представителите на знака може да имат належаща нужда, ще дойдат не от основните, а от най-неочаквани източници на доходи – например, те могат да бъдат изплатени като лихва от бизнес партньори. Също толкова голяма е вероятността случайно закупен лотариен билет, да донесе печалба – най-важното е да не се пристрастявате към хазарта и да не поемате рискове.

Везни

На преден план излизат финансовите въпроси, които в повечето случаи ще се окажат успешни, освен ако представителите на знака не успеят да се скарат с преките си началници: ако се обидят, допълнителни плащания няма да видят. През втората половина на месеца има голяма вероятност за пътувания – предимно в екзотични страни.

Скорпион

В професионален план ще ви се наложи да демонстрирате способността си да работите под напрежение – има голяма вероятност за спешна работа, която ще отнеме почти цялото ви време и лъвския пай от енергията ви. Но ако успеете да се справите възможно най-бързо и ефективно, благодарността на шефовете – включително материалните – няма да има граници.

Стрелец

Съществува голяма вероятност да се върнете към стари проекти, които в даден момент по някаква причина са били „замразени“, но сега за тях ще има най-благоприятни условия, което ще ви позволи да ги завършите успешно и бързо. Приятни емоции ще донесат децата, които ще открият най-неочаквани таланти и ще дадат на родителите си нещо, с което да се гордеят.

Козирог

Смяната на местоживеенето със значително подобряване на условията на живот ще бъде възможна чрез преместване в друг град, а вероятно и в друга държава, което в този момент е особено актуално. В професионално отношение успех очаква преди всичко онези, чиято работа по някакъв начин е свързана с творчеството: вдъхновението, което ще се спусне върху представителите на знака, ще им позволи да създадат истинско произведение на изкуството.

Водолей

Важните документи – както професионални, така и имуществени – трябва да бъдат изготвени през първите две декади на април: всичко, което ще бъде изготвено и подписано по-късно, може да съдържа сериозни грешки. В края на месеца не се занимавайте с екстремни спортове и шофиране с висока скорост – важно е да помните, че Бог пази доброто.

Риби

В делата е важно да се проявява предпазливост: например преди да направите първоначална вноска за ипотечен кредит, трябва да съберете информация за фирмата строител – твърде голям е рискът да станете жертва на измама. Между другото, това се отнася и за хората, които искат да влязат във вътрешния кръг – сред тях може да има хора, които не са тези, за които се представят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара