Модата и стилът задават неумолими правила в женския свят и ни е по-скоро трудно да се сетим за области от живота, където тяхното влияние е пренебрежимо. Разбира се, необятната вселена на технологиите също трябва да се съобразява с естетическите изисквания на нежния пол, така че нашите дигитални помощници отдавна не са само сбор от спецификации. Продукти за жени се разработват не от вчера, но тук ще си говорим не толкова за дизайнерските модели, колкото за самото ни право да избираме най-добрите технологични продукти, които ни дават най-добрия арсенал от възможности. Защото в крайна сметка зад красотата ни стои професионализмът – това да докажем качествата и уменията си по най-добрия начин.

Смартфонът

Мъжете признават, че след външността, много силно впечатление им прави изборът на смартфон, който всяка дама неизменно е направила. Когато се появим с последен модел от висок клас, това гарантирано ще събуди техния интерес, а понякога и завист. Не е нужно да го приемате на доверие, можете да го изпробвате в действителност.

Фактът, че ние като жени можем да се възползваме от целия спектър възможности, които предоставя един съвременен смартфон или лаптоп, буди възхищение, затова бъдете на гребена на вълната!

А това можете лесно да постигнете с един от чисто новите модели на Samsung или OnePlus, които бяха представени буквално преди дни. И докато при Samsung актуалното поколение Galaxy S23 вече включва три модела с различни размери и спецификации, то OnePlus залагат на най-голямото и най-доброто в своя флагман OnePlus 11 5G. Той е предложение за хора, които искат да се отличат от масата и същевременно да демонстрират вкус на познавачи. OnePlus 11 5G не отстъпва по спецификации или качество на изработка на останалите водещи марки, но ще ви предложи уникален дизайн и цветове в комбинация с най-бързото зареждане на пазара. А това е изключително желана екстра във вечно забързания ни ден.

И нека да не бъдем голословни – този модел може да се зареди от 0-100% само за 25 минути! При това после ще можете да го вземете в ръце, защото иновативната система за охлаждане гарантира, че той никога няма да е неприятно горещ. Така можете съвсем спокойно да скъсате с навика да зареждате телефона всяка нощ, защото е достатъчно да го включите, просто докато се приготвяте да излезете.

Разбира се, OnePlus 11 5G идва с разкошен 6,7“ AMOLED дисплей от последно поколение с висока резолюция, бързо опресняване и над милиард цвята. Както и с последния процесор и внушителните 16 GB оперативна памет + 256 GB за музика, снимки и видео, за да не се ограничавате. Моделът се гордее и с професионалната си камера.

Така че остава само да решите дали титановото или евкалиптово зеленото са вашия цвят.

Лаптопът

Във всяка високотехнологична професия само смартфонът не е достатъчен, за да си вършим работата. Нуждаем се от бърз лаптоп, който да прави всичко по най-добрия начин.

Както знаем, в една преносима машина винаги става дума за компромиси, но от MSI са ги свели до минимум със своя чисто нов модел Prestige 13 Evo A13M, който е бърз, ултрамобилен, с качествен дисплей и дълъг живот на батерията.

Това, което веднага ще ви направи впечатление е теглото – само 990 грама, което за 13“ лаптоп никак не е много. На практика този пълнофункционален компютър тежи малко повече от таблет. Това не му пречи да включва 12-ядрен процесор от последно поколение с честота до 5.0 GHz и чудесен дисплей със съотношение 16:10, така че да виждате повече от вашите документи, писма и страници. А още по-хубавото е, че според MSI батерията може да ви осигури до 16 часа работа!

Лаптопът е снабден и с най-новите технологии за сигурност – камера с разпознаване на лицето, четец за пръстови отпечатъци и дори технология, която ви предупреждава, ако някой гледа в екрана зад гърба ви.

MSI Prestige 13 Evo A13M е толкова готин и полезен, че вероятно ще искате да го пъхнете в чантата си просто така, за всеки случай.

Един изненадващо сполучлив помощник

Когато сме на почивка, в офиса на клиент или дори във в кафенето, често малкият екран на лаптопа не ни достига. А стане ли дума за прехвърляне на информация или сравняване на документи, този проблем буквално може да претовари очите и мозъка ни.

Тук на помощ идва един хитър продукти на AOC – тънкият преносими монитор I1601FWUX. Може би концепцията е нова за вас, но всъщност е много проста: свързвате този допълнителен екран с един единствен кабел към лаптопа и вече имате много повече екранно пространство. AOC I1601FWUX е с диагонал 15,6“ и Full HD резолюция, така че на него спокойно можете да отворите мейл клиента или браузъра, или пък някоя по-голяма електронна таблица. Доста е удобно да го ползвате и за презентиране, когато е обърнат към отсрещната страна.

Приложенията са много, използването му едва ли може да е по-лесно, а в комплекта се доставя функционален калъф, който защитава екрана при пренасяне и служи като стойка, когато използвате монитора.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара