Wizz Air  съобщи, че с новия влак Luton Airport Express всички  пътници вече ще могат да стигат до летище Лутън за по-малко от 4 минути, качвайки се от гара Luton Airport Parkway.

wizz air

Влакът Luton Airport Express свързва летищния терминал и главната ж.п. линия на гара Luton Airport Parkway. Новият транспорт предлага отлична възможност на пътниците, кацащи на летище Лутън, да стигнат по-лесно и по-бързо до желаната дестинация.

 

Достъпът до летище Лутън никога не е бил по-лесен. Напълно електрическите влакове Luton Airport Express и Luton DART предлагат устойчив начин на пътуване от центъра на Лондон до летището. Влакът тръгва от международната гара Сейнт Панкрас и пристига на летище Лутън само за 32 минути. Благодарение на реализирания вече проект Luton Airport Express, летище Лутън днес е в готовност да посрещне нарастващите нужди на пътниците, предлагайки им значително по-добро преживяване.

Към момента Wizz Air свързва летище Лутън с 27 държави, обслужвайки 63 дестинации и 63 маршрута, като през 2022 г. е превозила над 6 милиона пътници. Wizz Air продължава да разширява дейността си от летище Лутън, като предоставя на своите клиенти вълнуващи възможности за пътуване и ниски цени на билети. Наскоро авиокомпанията добави 4 нови маршрути до летище Лутън от Аман, Бидгошч, Лодз и Истанбул, и пътниците по тях ще могат да се възползват от бърз и лесен достъп между железопътната гара и летището с новия влак. В България Wizz Air оперира полети до Лондон Лутън от София, Варна, Бургас и Пловдив.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара