CCC Club е уникално място за любителите на модата, пазаруването и най-изгодните оферти. Членовете на клуба имат достъп до атрактивни отстъпки и специални промоции.

Присъединявайки се към CCC Club, те получават 10% отстъпка за стартиране и възможност за връщане до 120 дни без касова бележка. Това обаче не е всичко. В зависимост от достигнатото ниво на членство, потребителите ги очакват допълнителни отстъпки и  намаления. Членството в клуба означава и състезания с награди, специален подарък за рожден ден, покани за специални събития, както и промоционални оферти, изготвени от партньори на Клуба.

CCC Club Days е уникална възможност да спечелите още повече предимства. До 2 април членовете на клуба ексклузивно ще могат да се възползват от 20% отстъпка при покупка на стойност мин. 54 лв. за цялото пазаруване!

CCC Club Days е вашата възможност да пазарувате на най-добри цени. В пролетното предложение на CCC ви очакват най-новите предложения от марките: Gino Rossi, Lasocki, Badura, Jenny Fairy, Sprandi, Quazi и DeeZee. Промоционалното предложение включва и колекция в парижки стил, чието рекламно лице е топмоделът Емили Ратайковски. Офертата на CCC включва и предложения от световни марки: Reebok, Puma, Champion, New Balance, Sprandi, Kappa, Vans. Най-добрите предложения за любителите на streetwear представя популярният рапър Кини Зимър в своята кампания Wonderland. Тези, които търсят обувки за пролетта, със сигурност ще се заинтересуват от най-новата колекция на марката Lasocki, която съчетава най-доброто качество и комфорт за цялото семейство.

Все още не сте в CCC Club? Изтеглете приложението или се регистрирайте в ccc.eu. Присъединете се към модната общност и получете изключителни отстъпки и предимства.

CCC е най-голямата компания за търговия на дребно за обувки в Централна Европа и най-големият производител на обувки в Европа. Групата има над 992 магазина, в над 28 страни, приблизително 90 платформи за електронна търговия, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно. В България групата оперира от 2015 г. чрез подразделението си „CCC България“ и притежава 20 магазина в 13 града и онлайн магазин www.ccc.eu.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, както и в Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман.

В магазините на ССС се предлагат обувки и аксесоари, които са практични, качествени и в крак с последните модни тенденции. Клиентите на ССС имат възможност да избират от широк спектър продукти за всеки повод – от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки. Групата предлага продукти от собствени марки, както и над 1000 лицензирани такива.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки обувки „под един покрив”. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. На българския пазар вече са познати и търсени Gino Rossi, Sprandi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и др. собствени марки от портфолиото на ССС. Групата предлага и над 1000 други марки, освен собствените.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара