Предстои пъстрия и закачлив месец март да посрещне и предаде своя ентусиазъм и желание за живот на прекрасния и пълен с положителни емоции месец април. Сега представката „по“, заслужено намира уют, разбиране и подслон. По-топло, по-слънчево, по-ветровито и по-свежо ще бъде навън, защото времето необятно, щедро и безусловно ни дава себе си във всички измерения и форми. Ценете го! Избирайте го тук и сега. Изживявайте всяка секунда от него с любов и благодарност. Бъдете добри в делата и мислите си. Прощавайте, забравяйте и избирайте светлината, надеждата и обичта.

Бъдете активни и действайте до 21-ви април, когато Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза. След тази дата няма да е подходящо започване на нови ангажименти, влизане в договорни отношения и стартиране на бизнес проекти.

Сайтът на астролог Венета Матева 

На 6-и април, ще се случи Пълнолунието в знак Везни. Събитието ще настъпи в 7:34 часа на 16 градуса в знака. Какво по-хубаво от времето за анализ, почивка и осмисляне на важните неща. Аз или другите? Къде е баланса между даване и получаване? Как и кога е необходимо да дадем и кога е по-добре да останем със себе си? Тези въпроси ще ни дадат шанс да бъдат подредени, обяснени и изяснени за нас самите.

На 20-и април, ще навлезем в коридор на затъмнения с второто за годината Новолуние в знак Овен, съпроводено със Слънчево затъмнение в последния градус на знака. Тези събития се различават от обикновените фази на Луната със своето кармично предназначение. Слънчевото затъмнение отключва кармични възможности, които е дошло време да се развият в живота ни. Бъдете готови да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си мечти свързани с личните ви успехи, доказването, намирането на сили за всичко, здравословната амбиция, стремежа към развитие и постоянство.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-и април, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Водолеи и Близнаци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Везни, Рачета и Козирози. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20-и април, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим

какво ни предлага Меркурий.

До 4-ти април планетата на комуникациите ще раздава блага и радости на родените в последните 5 дни Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те имат шанс да проведат полезни разговори и срещи, които в бъдеще да им донесат добри резултати и лично удовлетворение. В тези дни внимателни в преговорите и споделянето трябва да бъдат родените в последните 5 дни Раци, Везни и Козирози.

Меркурий след 4-ти април ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на всички Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Същите могат да очакват раздвижване в плановете, успешни срещи и получаване на необходима информация. В този период предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените под знаците Лъв, Скорпион и Водолей. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко което се случва е само във ваша полза.

Ретроградния Меркурий след 21-ви април, е възможно да обърка плановете на всички. Бъдете търпеливи, внимателни с околните и не вземайте важни решения.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 11-и април, планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки. Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените в трета декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 11-и април, Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат Девите, Стрелците и Рибите. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще бъде гост в дома на Рака.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на родените в първа и втора декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. Те могат да разчитат на повече енергия, ентусиазъм, отворени врати и постигнати цели. До 20-и април, ще се радват на успех в делата и отношенията. До тогава могат да бъдат смели и амбициозни в целите си. Липса на мотивация и реализация могат да имат родените в първа и втора декада Овни, Везни и Козирози. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

На 26-и април, планетата на трансформации Плутон ще навлезе в стационарна фаза в знак Водолей и на 2-ри май ще стане ретроградна. Това ще наложи преразглеждане и търсене на нова гледна точка на общочовешки въпроси в икономически и политически план. На лично ниво е малко вероятно да се усети енергията, като ограничаваща живота ни. По-скоро ще усещаме потребността от промяна, трансформация, приключване и започване на нови дела и отношения.

Така магичен и изпълнен с варианти и възможности, новият месец ще очаква нашите мисли и действия за да го направим специален и значим.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара