Влезте в света на безграничната свобода с парфюмна вода Gucci Flora Gorgeous Magnolia. Представен в лилав лакиран флакон, ароматът добавя още едно ново измерение към вселената на #FloraFantasy. Създаден, за да подчертае вътрешната сила на всяка дама, неговата същност отново е пресъздадена от мултиплатинената изпълнителка, автор на песни и новатор Майли Сайръс във вълшебна кампания, режисирана и заснета от художника Петра Колинс.

Историята на #FloraFantasy

През 2021 г., Майли Сайръс дебютира като лице на #FloraFantasy – свят, изпълнен с цветя, пухкави животни и неподправена kawaii сладост. Непрекъснато променящо се между мечтите и реалността, това виртуално пространство е вдъхновено от колекцията аромати на Gucci Flora, всеки от които е създаден около определено благородно цвете. В рамките на различни сценарии тук са представени всички форми на щастие.

Градината, обитавана от сладки котенца и кученца е дом на розовия флакон Gucci Flora Gorgeous Gardenia, докато тюркоазеният флакон на Gucci Flora Gorgeous Jasmine се слива без усилие с успокояващата обстановка на спалнята. Сега, в най-новата глава от историята, Майли излиза от къщата на открито, излъчвайки увереност и вдъхновение чрез Gucci Flora Gorgeous Magnolia.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum

Творението на парфюмеристите Daphné Bugey и Marie Salamagne е изпълнено с неочаквани, но допълващи се нотки. Вдъхновен от жените със свободен дух, ароматът е изграден около магнолия Алба – древно и рядко растение, което изисква специфично събиране на реколтата и внимателен процес на дестилация. Неговата плодово-флорална сладост е балансирана от нотка, наподобяваща градински чай, за да отрази интуитивната природа. Получената есенция от магнолия излъчва жизнерадост и сияен, благороден дух.

Сладостта на есенцията от магнолия е подчертана от акорд диви къпини за плодово и сочно усещане. За да се постигне баланс между свежест и чувственост, се използва есенция пачули, която допълва аромата. Парфюмеристите улавят интензивната дървесна нотка на растението от най-висококачественото пачули от Индонезия, създавайки фин земен и кожен нюанс.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia включва и кашмеран, който осигурява нежно и чувствено докосване, а кокосовият акорд – неустоима свежест, която е едновременно приятна и пристрастяваща. И накрая, жасмин самбак абсолют придава зелена интензивност и топлина, които се съчетават с топящ воал от мускуси.

Майли Сайръс

Опаковката

Емблематичният десен  Flora на модната къща с ярки цветя и богати нюанси украсява, както флакона, така и външната опаковка на Gucci Flora Gorgeous Magnolia. Обгърнат в завладяващ лилав нюанс, ароматът действа като талисман за късмет и напомняне да се доверим на себе си. Предлага се в 30 мл., 50 мл. и 100 мл.

Кампанията

Заснета от артиста Петра Колинс, кампанията #FloraFantasy пренася зрителите в завладяващ вътрешен свят, в който главна героиня е Майли Сайръс. В новия видеоклип Майли държи флакона на Gucci Flora Gorgeous Magnolia на слънце в обширен пейзаж на открито с пастелно оцветено небе. Оттенъците подсилват сюрреалистичния дух на клипа – фантазия, която преминава от изострена реалност към аниме приключение. По време на пътуването Майли преминава от гушкане на животни в градината на къщата до свирене на електрическа китара на плажа. Филмът завършва с нови сцени, показващи трите аромата на Gucci Flora върху пясъка на безкрайно открито пространство. Тук златисто-розовото небе отразява безкрайните възможности на собствените мечти.

#FloraFantasy

Facebook Twitter Google+

0 Коментара