Готов ли си да кажеш “Чао, София!” и да поемеш към морето? А защо не “Ciao, Mare di Sofia!”

Този август Malfy Gin се впуска в дръзката мисия да пренесе вдъхновяващата същност на италианското лято и безграничното очарование на морето право в сърцето на София. За целта ще преобрази една традиционна част на столицата – стадион “Юнак” – в истински плаж с пясъчни брегове, тематични събития и разбира се… невероятни джин коктейли!

 

„Mare di Sofia“ е визионерски проект, който ще създаде очарователен италиански плажен рай, изцяло в духа на Амалфийското крайбрежие, в центъра на София. Столичното море обещава да потопи посетителите в незабравимо плажно изживяване, започвайки с грандиозно откриване на 4-ти август от 19:00ч. На сцената на емблематичния стадион „Юнак“ ще се качи DARA, за да постави началото на едномесечен празник, в който ще вземат участие редица любими родни звезди.

Избягай на Амалфийското крайбрежие… в сърцето на София

Всеки, стъпил на плажа на Mare di Sofia, ще се пренесе на живописното крайбрежие на Амалфи, без да напуска любимата София. Плажната атмосфера ще бъде допълнена от специални събития всеки петък и събота от месец август, италиански брънчове, морски бриз и много музика.

Мястото ще посреща с автентичен плажен бар, където всеки може да поглези сетивата си с изискана селекция от коктейли, включително цялата колекция на Malfy Gin – класическият Originale, свежият con Limone, деликатният con Arancia, и нежният Gin Rosa. Голямата изненада ще бъде уникалният коктейл “Mare di Sofia”, създаден специално в името на проекта, събиращ в едно духа на летните амалфийски вечери софийската градска среда.

Специални събития всеки петък и събота през август

Освен морския пясък и настроение, Mare di Sofia ще предложи и редица специални събития, сред които дневни, вечерни плажни партита и тематични събития с уникален дрескод, които се очаква да съберат редица звездни гости. Oще с откриването на градския плаж ще бъде представена ексклузивната колекция на българския моден бранд KNAPP и талантливия моден дизайнер Антония Йорданова, вдъхновена от Malfy Gin и визуалната амалфийска атмосфера.

Посетителите на “Mare di Sofia” ще се насладят на емблематичното After Work Social Club party на Go Guide дни след откриването, както и дневното плажно парти с иновативния Йордан Петков и KITCH. Харизматичният Papi Hans пък ще се погрижи за морското настроение със специално YACHT парти в средата на месеца и с дрескод, вдъхновен от яхтени облекла. “Mare di Sofia” ще предложи и специален Cocktail making class с глобалния посланик на Malfy Gin Fabiola Falasca. A всяка неделя от август ще бъде посветена на автентичната средиземноморска кухня със специален италиански брънч.

Любимите августовски петъци ще потопят посетителите в цветните партита, вдъхновени от невероятните летни вкусове на Malfy Gin със специални дрескод идеи:

  • Gin Originale: син дрескод
  • Gin Rosa: розов дрескод
  • Con Limone: жълт дрескод
  • Con Arancia: червен/оранжев дрескод

Наситената програма през целия август включва диджейски вечери, участия на живо и още много други цветни и вълнуващи събития.

Столичното море отваря врати на 4-ти август точно в 19:00ч. Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 11:00 до 22:30, като стандартната цена за вход е 10 лв., с изключение на специалните събития. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара