Да бъдем красиви е мисия, в която всяка жена вярва. Добрата новина е, че в месеца на любовта в София вече има още едно място, посветено на красотата и съвършенството – новият ексклузивен магазин на NYX Professional Makeup.

Новото бюти място отвори врати с няколко интригуващи демонстрации на грим и най-новите тенденции в макиажа за зима 2020.

Ако търсите перфектното червило за деня на влюбените, можете спокойно да минете през NYX Professional Makeup (магазинът се намира на ниво 0 в Paradise center в София) и със сигурност ще откриете своя нюанс.

Магазинът NYX PROFESSIONAL MAKEUP носи изцяло ново изживяване с ексклузивното си предложение с над 1000 продукта, което дава възможност на всеки да избере цвят и текстура на едно място.

Клиентите ще имат възможност да тестват всеки продукт поотделно или с помощта на козметични специалисти, които винаги са там, за да съдействат и дават съвети.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP предлага голяма гама от червила, фондьотени с различни текстури, палитри за контуриране, палитри със сенки за очи, продукти за вежди, спирали, всичко необходимо, което бихте мечтали да имате.

Марката е известна с висококачествен, професионален грим на достъпни цени. Лидер в световната индустрия за гримове NYX PROFESSIONAL MAKEUP се определят като изключително качествени продукти със силна пигментация. NYX Professional Makeup е глобална марка, основана в Лос Анджелис през 1999 г. В момента се предлага в над 70 страни, както и онлайн.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара