През втората седмица на февруари предстоят страхотни събития, изпълнени с романтично настроение и много любов. Ще можете да се насладите на уникални миксове и шоу програми в клубове като Bedroom Premium Club, Once Upon a Time Biblioteka и PM Club.

Какво е общото между Св. Валентин и Трифон Зарезан?

  • Повечето любовни истории започват с вино.
  • Повечето любовни истории приключват с вино.

Знаете ли, че:

  • Сърдечният ритъм се ускорява при влюбване до 96 удара, същото е и след 3 чаши вино
  • Влюбването произвежда в организма ни допамин, виното също
  • Любовта върти света, но виното го прави два пъти по-бързо.Тези и други любопитни факти ще можете да обсъдите на 14 февруари в клуб Once Upon a Time Biblioteka. Вратите отварят в 10:30, а за качествената музика ще се погрижи DJ Elien.

Още едно интересно събитие организира Camp Sessions. Поводите не са един, а цели два! Посетителите ще могат да празнуват както Свети Валентин, така и рождения ден на емблематичните Camp Sessions. Мястото е Mixtape 5, датата 14.02, а партито – цяла нощ!

Още едно интересно събитие организират нашите приятели от Camp Sessions. Поводите не са един а цели два! Посетителите ще могат да празнуват, както Свети Валентин, така и рождения ден на емблематичните Camp Sessions. Мястото е Mixtape 5, датата 14.02, а партито – цяла нощ!

Друг столичен клуб, който е символ за качество и ветеран в клубния живот на нощна София е Bedroom Premium Club. 13.02 ще бъде посветена на хората, които търсят своята половинка. Вечерта е под мотото „Парти за необвързани“, а музиката ще бъде характерна за 80-те и 90-те години на миналия век. На 14.02 пък отново в Bedroom Premium Club ще може да се насладите на “Valentine’s Day” заедно с Mascota и D-Trax.

Завършваме и с едно предложение от PM Club. Изтънчена атмосфера, качествени хаус миксове и романтично настроение ще се усеща под звуците на DJ Freespirit. Официалните домакини са DJ Vasquez и Kaiski. Датата е 14.02, място PM Club Sofia, a вратите отварят точно в 23:00.

Повече информация може да намерите тук

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара