„При създаването на Ormonde Jayne моята цел беше да комбинирам елементите, които определям като истинска елегантност”, казва Линда Пилкингтон – създател на марката.

OJ 50ml EdeP Tiare 2 (1)

Ormonde Jayne е завръщане към златните години на парфюмерията, към елегантната епоха, когато създаването на парфюм е изящно изкуство, когато етеричните масла и абсолютите (чистата есенция) отлежават в продължение на месеци преди филтрацията и след това„ „зреят“ до преливането им в прекрасни флакони и превръщането им в дълбоки и сложни парфюми.

Принципът на марката е – необикновени ухания със съдържание на специфични масла, които не са широко разпространени в парфюмната индустрия днес, смесване на редките масла със специално селектирани ботанически екстракти.

За да гарантира качеството и осигуряването на маслата, марката посещава земеделските производители в цял свят – от Мадагаскар до Мароко, не само за да разгледа насажденията, но и за да научи и най-подробните детайли относно климата и местната околна среда.  Маслата, които използва марката се смесват и отлежават в класически стил в собствена лаборатория в Лондон.

Ormonde Jayne обединява качеството на английското художествено майсторство, изкуството на френската парфюмерия и чувствеността, и хармонията на Ориента.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара