Правилната грижа за добрия външен вид е от голямо значение за всяка дама. Има огромен избор както на нощни, така и на дневни кремове, но трябва да определим кой продукт е зимен и кой летен. Нуждаем се от защита, съобразена с всички фактори, а основните са точно сезонните. Другото, което е важно да се има предвид, е вида на нашата кожа – дали е суха, или е мазна, както и дали е твърде чувствителна. Вече има достатъчно голям избор на козметика, която да предотврати стареене и да ни помогне да се чувстваме още по-красиви. Но на коя да се спрем?

Крем Vichy

Какви кремове за лице да използваме през зимата

През зимен сезон е важно да подберем правилните защитни средства, защото времето ни поставя в агресивна среда. Добре е да подбираме продукти с по-наситени текстури. Основните продукти, които трябва да използваме, за да предпазим нашето лице, са:

  • Овлажняващи – за здрав и красив вид;
  • Хидратиращи – за да предотвратим прекомерното изсушаване.

Добре е винаги да проверявате за съдържанието на хиалуронова киселина, тъй като тя има положително влияние. Не трябва да се пренебрегва и слънцезащитата, защото липсата ѝ може да доведе до появата на бръчки или нежелани петна дори и през зимата..

Защо е нужна по-специална грижа за лицето през този сезон

При студено време трябва да обръщаме повече внимание на кожата си и да подбираме подходящи продукти. Една от причините за това е, че активността на мастните жлези отслабва и кожата се изсушава прекалено много. Всеки зимен период е свързан и с вятър, както и с чести температурни промени при всяко влизане и излизане. Всички тези фактори налагат по-специална грижа през този сезон.

Защо да използваме кремове за лице на марка Vichy

Брандът се е специализирал в правилната грижа за кожата и взима под внимание не само нейният тип, но и нуждите ѝ в зимни условия. Продуктите имат нужните защитни свойства, за да запазят сияйния и здрав вид на вашето лице. Голяма част от тяхната козметика имат и слънцезащитна функция, което е изключително важно през всеки сезон – както летен, така и зимен.

За каква възраст са подходящи кремовете на Vichy ?

В зависимост от нуждите ви и това дали е зимен или летен периодът, трябва да прецените кога да започнете употребата на кремове и лосиони. Продуктите на бранда се препоръчват да бъдат използвани от жени над 25 годишна възраст, тъй като тогава епидермисът започва да забавя производството на много от полезните вещества и е нужно да бъдат предоставени по друг начин.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара