Разгарът на лятото. Сутринните слънчеви лъчи нещо те галят и те приветстват да отвориш очи и да се впуснеш в новия ден от твоето лятно приключение. С премрежен поглед успяваш да се измъкнеш от леглото. После се отправяш към кокетната кухня на твоя летен дом, за да приготвиш сутрешното си кафе.

къмпинг градина

Излизаш на просторната веранда, а лекият морски бриз те посреща в прегръдките си и погъделичква тялото ти. Настаняваш се удобно, отпиваш първата глътка от енергизиращата напитка и бохемът в теб вече е готов за приключения. А пленяващия с красотата си залив на „Къмпинг Градина“, който се открива пред хоризонта ти, те кара да забравиш света и да откриеш твоя.

Само на метри от любимото синьо и на самия копринен пясък на залива са разположени просторните и оборудвани с всичко необходимо уютни къщички на къмпинга. Дизайнът им следва изчистени линии в меки пастелени цветове, които отразяват спокойствието и усещането за свобода и безгрижие, които превръщат всеки почиващ в пленник на утопичния свят на това райско място.

Големите прозорци на къщичката ти дават възможност да се събудиш от нежния допир на слънчевите лъчи с море на хоризонта, както и да се отдадеш на заслужен сън, докато се вглеждаш в меланхоличната игра на луната, звездите и морските вълни. А просторната веранда, от която се открива прекрасна гледка към обширната морска ивица, се превръща в любимото място на малки и големи.

къмпинг градина

Пленяващата красота на „Къмпинг Градина“ не се крие само в необятното синьо море, коприненият пясък и всички удобства, благодарение на които можеш да се насладиш на комфортна и пълноценна почивка. Истинската магия на това бижу от българското Черноморие е още в историите за приятелства, любов, смях, приключения, безсънни нощи и свобода на духа, предавани от поколения на поколения, които завинаги ще останат запечатани в невероятната енергия на това райско място.

къмпинг градина

Възможностите, които „Къмпинг Градина“ предлага за създаване на незабравими спомени, са наистина много. Независимо дали сте се отдали на семейна почивка или  сте избрали усамотението в близост до морето, може да се впуснете в паметни приключения, като пробвате да се задържите на върха на вълните с помощта на професионалните учители от сърф училището на къмпинга.

Независимо дали изберете да се качите на сърф, уейкборд, папълборд или каяк, вълнуващото изживяване и усмивките са гарантирани.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара