Предпазването от слънчевите лъчи е от изключително значение не само за предотвратяването на слънчеви изгаряния и алергии, но и за дългосрочните ефекти, които има слънцето върху състоянието на кожата. Незащитената, но изложена на слънце кожа, е уязвима на негативното влияние на слънцето и може да доведе до редица неблагоприятни последствия.

Серията NIVEA SUN е разработена да осигури слънцезащита за цялото семейство, като спомага не само мигновеното предпазване от вредните слънчевите лъчи, но и оставя кожата хидратирана.

Лосионът за естествен тен PROTECT&BRONZE е продукт, който гарантира както защита от вредните слънчеви лъчи, така и формирането на бронзов тен. Формулата му съдържа естествен растителен екстракт, който активира производството на меланин по естествен път – продуктът не съдържа автобронзант. Лосионът е водоустойчив, но не е мазен. Той е същевременно хидратиращ и лек, като високоефективната UVA/UVB система от филтри защитавакожата веднага след нанасяне.

Олиото за активиране на тена PROTECT&BRONZE осигурява надеждна слънцезащита, но и стимулира естественото почерняване, гарантирайки красив, дълготраен и здравословен тен. Активиращото меланина водоустойчиво олио осигурява високоефективна UVA/UVB защита, а формулата му е разработена на базата на натурален про-меланин екстракт.

Спреят олио за слънце TROPICAL BRONZE гарантира сияен тен на кожата. Благодарение на екстракта от каротен и витамин Е, кожата добива златист и дълбок загар.

Слънцезащитният крем за лице LUMINOUS ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИЯ SPF50 е продукт от ново поколение. Благодарение на високоефективната патентована формула с Luminous 630, кремът предпазва кожата на лицето от вредните UVA/UVB лъчи, но и предотвратява преждевременното стареене, причинено от слънцето. Освен това той спомага и за подобряването на състоянието на кожата, като предпазва от появата на пигментни петна, причинени от слънчевите лъчи и е подходящ за всички видове кожа, дори и за чувствителна. Формулата му е нежна и мека, което гарантира защита без омазняване.

Слънцезащитният спрей за активиране на тена PROTECT&BRONZEсъс SPF50 осигурява не само надеждна защита, но и естествен тен. Формулата е лека, като оставя кожата хидратирана след нанасяне. Благодарение на формулата, меланинът се произвежда естествено от тялото, като спреят подпомага формирането на естествена защита на кожата, едновременно придавайки и красив, естествен тен.

Формулата на детския слънцезащитен спрей PROTECT&CARE е екстра водоустойчива, като емулсията муосигурява равномерно покритие върху нежната детска кожа, което гарантира предпазването й от инвазивните слънчеви лъчи. Системата от UVA/UVB филтри предлага трайна защита срещу слънцето, като оставя кожата мека и хидратирана.

NIVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT SPF50+ е изключително подходящ за чувствителната детска и бебешка кожа. Високата UVAзащита мигновено предпазва бебешката кожа от изгаряне и други UVпровокирани дерматологични проблеми. Формулата е водоустойчива.

Продуктите от серията NIVEASUNса разработени без микропластмасав удобен за използване формат, , като гарантират слънцезащита за цялото семейство.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара