KIKO Milano откри първия си магазин в България, с което професионалната марка за козметика N1 в Италия вече е на българския пазар с пълната си гама от гримове и процедури за лице и тяло.

С откриването на първия си магазин в България в Парадайз Център, KIKO Milano отвори нова страница в календара на феновете на марката и ценителите на качествения грим. Скоро предстои откриване и на втория магазин от веригата в Сердика Център.

Марката KIKO Milano е основана през 1997 г. от Стефано Перкаси и неговия баща Антонио Перкаси. Оттогава насам KIKO Milano революционно променя начина, по който козметиката се продава по целия свят и налага нови стандарти във веригата емблематични магазини на марката. KIKO винаги успява да идентифицира най-актуалните трендове в сферата на красотата и да ги направи достъпни за всички.

Комбинирайки качеството и креативността, типични за италианските корени на марката, KIKO успява да спечели и най-взискателните ценители на красотата с широката си гама от сенки, тонове и текстури и да задоволи изискванията както на професионалните гримьори, така и на любителите на качествения грим от всяка възраст. Днес марката притежава над 900 магазина в 30 държави по света и следва своята мисия да направи най-качествената и иновативна козметика достъпна за всяка жена.

Откриването на първия магазин на KIKO Milano в България беше истински празник, който феновете на марката очакваха с огромно нетърпение.

Когато си бранд N1 за гримове в Италия, знаеш как да излезеш на сцената и да направиш впечатление. На събитието присъстваха много известни личности, медии, инфлуенсъри и стотици почитатели на марката, които искаха първи да разгледат дългоочаквания магазин на KIKO. Те имаха възможност да се снимат на специална цветна стена с любимия си бранд, да си направят 360 градусово видео и да се насладят на вкусна италианска храна и отбрани напитки.

Професионалните консултанти на KIKO Milano правеха демострации на най-новите продукти, а на финала имаше специални подаръци за всички гости с най-емблематичните продукти на марката. Събитието носеше отпечатъка на стила, настроението и блясъка на KIKO, защото светът става по-добър, когато е цветен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара