Филип Морис България бе отличена за стратегията си за развитие на човешкия капитал и условията на труд на годишните награди Бизнес Хонорис Кауза на „24 часа“. На събитието, което бе открито от премиера акад. Николай Денков, бяха отличени компаниите, които повишават качеството на живот в страната.

Заместник-министърът на икономиката и индустрията Ирина Щонова връчи наградата на Анна Габровска – ръководител „Култура и човешки капитал“ във Филип Морис България.

Вярваме, че нашата трансформация ще доведе до бъдеще без дим, но и ще даде възможност на хората да се развиват и да израстват.

Хората са в основата на нашата трансформацията

и сме щастливи, че сме припознати като устойчива и иновативна компания и работодател. Нашата мисия, заедно с всички над 130 колеги в страната, с които работим като един, е да градим бъдеще без цигарен дим, което е възможно, само ако сме заедно с нашите потребители, обществото и регулаторите.

 Само заедно ще постигнем положителен ефект върху общественото здраве, като предложим на пълнолетните пушачи, които иначе биха продължили да пушат, по-малко вредни бездимни алтернативи. Нашата трансформация позволява на колегите ни да се развиват и израстват, а това влияе и на социалното им обкръжение – близките и семействата им“каза Анна Габровска.

Филип Морис България преминава през историческа трансформация, за да изгради бъдеще без дим. Двигателят на тази амбициозна мисия са именно служителите. Фокусът на компанията върху развитието на кадри е основополагащ за изпълнението на устойчивата й бизнес стратегия.

Целта на Филип Морис България е да създаде възможности за професионално и кариерно развитие чрез многообразие от активности. За своите отлични програми за развитие на служителите и многообразието и приобщаването компанията получава сертификата „Top Employer“ от Top Employers Institute 7 поредни години. Филип Морис България е сертифицирана от Equal-Salary Foundation за като работодател, който  заплаща еднакво на служителите си, независимо от техния пол.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара