Храната е универсален език, който има силата да успокоява, утешава и лекува не само хранещите се, но и тези, които я приготвят. Приятели, партньори, майки, дъщери, бащи или синове, всеки може да бъде номиниран като заслужил кандидат, който да прекара един следобед в кухнята с отличения със звезда на Мишлен шеф Къртис Стоун.

Снимки: @2021 Wonho Lee

Епизодите започват с клип от прослушването на номиниращия гост. Сред кандидатите попадат: медицинска сестра или продавач в магазин за хранителни стоки, който през последната година е работил неуморно; самотен баща, предложен от дъщеря си, който работи на две места, но се стреми всяка вечер да поднася здравословна храна на масата; годеник, който се надява

да впечатли бъдещата булка

с новопридобитите си готварски умения; дядо, чиято внучка се стреми към професионална кариера в ресторантьорството. Къртис споделя защо съответната история го е развълнувала и защо иска да помогне на дадения човек да подобри кулинарните си умения и да приготви незабравимо ястие за най-близките.

Номиниращият гост и кандидатът за готвач пристигат в холивудския ресторант на Къртис „Гуен“ под претекст, че ще вечерят. Вместо това избраният за готвач бива отведен на горния етаж в тестовата кухня, където Къртис е в процес на приготвяне на ястие и има нужда от помощта му. Докато готвят заедно, гостът си припомня значими детайли от своята история, допълнително илюстрована със снимки, и споделя със зрителите своята изненада и преживяването от „Готвене с Къртис“, а накрая се наслаждава на ястието с шеф Стоун и своя близък човек.

Премиерата е на 13 юли 2023 г. от 13:00 ч. Предаването ще се излъчва всеки четвъртък от 13:00 ч. по 24Ktchen. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара