„Животът ми се дели на две части – преди и след срещата с моя учител Иван Гарабитов. Българите сте благословени, че имате такъв сънародник”, каза преди години пред българските медии Илкер Тунджай, бивш министър на земеделието и горите в Турция и 20 години депутат в парламента.

Бившият турски министър Илкер Тунджай /вдясно/ и Иван Гарабитов преди години пред медиите

„Винаги съм имал проблеми с килограмите и съм ходил в различни центрове по целия свят”, сподели Илкер Тунджай. „Навсякъде се правят стандартни неща, програмите са едни и същи, казват ти остани 1 месец и ще олекнеш с 5 кг, например“. Съдбата среща турския политик с Иван Гарабитов и с неговата методика сваля 50 кг – от 140 на 90 кг.

„По-важното е не, че отслабнах, а че оздравях. Аз не можех да изкача и 2 стъпала без да спра, за да си поема дъх. Накрая на програмата вече правех планински преход от 5-6 км без проблем. Методиката на Гарабитов не е стандартно отслабване, а оздравяване. Иван възпитава духовно, а всеки знае, че когато духът е здрав, и тялото е здраво. Затова казвам, че Иван Гарабитов е моят учител и разделям живота си на две – преди и след срещата си с него. Българите трябва да се гордеят с Иван и повече хора трябва да знаят за неговите успехи”, подчерта бившият турски министър.

Зад неговите думи застават хилядите българи и чужденци, отслабнали от 5 до 200 кг чрез методиката на Гарабитов, която няма аналог в света за подмладяване на организма и сваляне на излишните килограми без увисване на кожата и йо-йо ефект.

Последните рекордьори на българския терапевт в здравословното отслабване са Димчо Тодоров от Първомай, който свали 156 кг – от 276 на 120, и Ваня Георгиева от Бургас, която от 235 кг вече е 129. Те

стопиха теглото си с редовно хранене,

без операции и диети, само с прием на 2 сиропа от Гарабитов – палмов дървесен и „Дар от Гарабитов“, „прибиране“ и стягане на кожата чрез масаж с немски уред за матрично-ритъмна терапия, правилно дишане и леки физически упражнения. В момента двамата са още по-слаби и продължават да следват мечтите си за пълна промяна не само на външния вид, а и в начина на живот.

Това вече е направил един от най-дебелите българи – тежащият преди 13 години 320 кг Иван Тодоров от село Златар, Шуменско. Мъжът, който преди да срещне Гарабитов, 5 години е бил буквално блокиран във фотьойл – на него спи, на него се храни, всичко на него върши. „Гледах през прозореца как се сменят сезоните и мечтаех да изляза навън, да усетя аромата на въздуха, само това исках“, сподели за медиите преди време вече ексрекордьорът по натрупани килограми.

Преди дни Иван от Златар се обажда на Иван Гарабитов да сподели, че лечителят не само го е отървал от излишните над 200 килограма, но е променил и тотално живота му – вече е женен и свири на китара и йоника в Гърция през летния сезон.

Иван Гарабитов посочва двата сиропа за отслабване и подмладяване, включени в неговата методика

Методиката на Гарабитов въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немския уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а напитката „Дар от Гарабитов“ заедно с швейцарския натурален палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, „подмладяват“ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване хиляди хора от целия свят промениха съдбата си към добро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара