Вярна на ангажимента си да подкрепя българските филми, NOVA ще предложи на българската аудитория нов филмов проект. „Алея на славата“ е модерен семеен сериал,  чиято премиера предстои тази есен в ефира на медията.

Снимките на поредицата вече започнаха, а сюжетът ще отведе зрителите в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, емоции и вълнуващи моменти. Те обаче ще се превърнат във фон на една разтърсваща любовна история между двама млади готвачи. Режисьор на лентата е Виктор Чучков, а в главните роли влизат талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов.

Най-важното е да покажем една силна история, която да е жива, свързана с действителността и не само с драматичните, а и с хубавите моменти от живота. Интересното е, че има силна любовна история, която движи цялото действие и че за първи път в България се прави сериал, който засяга кулинарната тема“, сподели директно от снимачната площадка режисьорът Виктор Чучков за „Здравей, България“.

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов ще пресъздадат живота на двама млади и амбициозни готвачи – Али и Милен, които ще се борят за любовта си и мечтата да бъдат сред най-добрите готвачи не само в България. „Моята героиня е фантастична и аз много я харесвам. Казва се Али и е невероятен талант в кухнята. Ние пристъпихме с огромен респект към тази професия и съм щастлива, че имам възможността да работя по този интересен сценарий“, разказа Радина Боршош за персонажа си.

„Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка,

тъй като това е мястото, на което се развива целия сюжет. Междувременно на този фон се случва и една много наситена любовна история, която е разказана много добре, много далеч от клишето“, допълни Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.

Продуцент на  „Алея на славата“ е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи. Невъзможната любов и възможните компромиси, амбицията, поколенческите различия, конкуренцията, тайните на подземния свят, приятелството и предателството ще пресекат пътищата на всички герои в сериала. Зрителите на NOVA ще гледат в ролите и още любими и утвърдени актьори, сред които Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара