Сияние без усилие в няколко оцветени капки! Bourjois откри парижката тайна за здрава и сияйна кожа! Представяме ви първата комбинация от усъвършенстващ серум и фон дьо тен на Bourjois Healthy Mix. Открийте неговата веган формула, вдъхновена от грижата за кожата, която е обогатена с естествени и щадящи кожата съставки. Красотата е в healthy mix!

Healthy Mix серум фон дьо тен

Подсилете блясъка си със серум фон дьо тена Healthy Mix. Това е вашата нова здравословна рутина, която съчетава силата на серум с копринена текстура и покритието на фон дьо тен. Нанесете тези оцветени капки, хидратиращ блясък, за мигновено сияйна и озарена кожа.

При тестовете 92% жени се съгласяват, че кожата им изглежда здрава и по-гладка, а 90% казват, че кожата им изглежда по-сияйна. Осигурявайки денонощна 24-часова хидратация, този серум фон дьо тен увеличава хидратацията на кожата с 50% след 6-часово носене.

Създаден с 82% естствени съставки, Healthy Mix серум фон дьо тен е обогатен с екстракт от червена боровинка и естествен пептид. Известен със свойствата си да забавя стареенето, той спомага за увеличаване на производството на колаген, като с течение на времето възстановява еластичността на кожата и по този начин помага за предотвратяване на образуването на бръчки. Съставът му още включва микс от витамини C, E и B5, които спомагат укрепването на кожната бариера.

Нанасянето е лесно с помощта на удобния капкомер на флакона, който ви дава пълен контрол върху количеството използван продукт.  Серум фон дьо тенът на Bourjois изравнява тена на кожата, прикрива несъвършенствата и издържа през целия ден. Нещо повече, той не е мазен и не се размазва след нанасяне.

Налични са 5 нюанса, подходящи за всеки тип кожа:

#51 Light Vanilla

#52 Vanilla

#53 Light Beige

#54 Beige

#55 Deep Beige

Facebook Twitter Google+

0 Коментара