Намирането на продукт подходящ за чувствителна кожа, но в същото време ефикасен в премахването на многослоен и тежък грим вече не е предизвикателство, благодарение на мицеларната вода на NIVEA 5в1.

Интелигентната  MicellAIR® технология осигурява лесен, нежен и ефикасен начин за почистване дори на най-фините замърсявания по кожата, привличайки ги като магнит. Благодарение на мицеларната технология, не е необходимо кожата да се търка или изплаква и по този начин не се нарушава естествената бариера на кожата.

Почистващата формула е обогатена с масло от гроздово семе, която прави мицеларната вода подходяща за лице, очи и устни и хидратира кожата по възможно най-щадящия и деликатен начин, правейки продукта неизменна част от ежедневната рутина на всяка една дама. Мицеларната вода на NIVEA е подходяща за всеки тип кожа и има цели 5 действия- премахва грим, почиства в дълбочина, успокоява, омекотява и хидратира кожата, без да оставя следи.

Учените от NIVEA разработват мицеларна вода 5в1, която отговаря на всички нужди дори и на дамите с чувствителна и лесно раздразнима кожа. Всички мицеларни води NIVEA са и дерматологично и офталмологично одобрени. Във висококачествения си състав, почистващият продукт на NIVEA съдържа съединението глицерин, което успешно се бори със зачервявания по кожата, доставяйки й необходимата хидратация. След първата употреба кожата е видимо освежена и подхранена, а бариерната функция на кожата е възстановена.

Освен с грижа към кожата, мицеларната вода на NIVEA е създадена и с грижа към природата – опаковката е съставена от 96% рециклирани материали. Брандът продължава да развива устойчивата грижа за кожата, като премахва съставките, които са потенциално вредни за околната среда, въвеждайки природосъобразни и биоразградими алтернативи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара